Ο Ημιμαραθώνιος Αγάπης Μυτιλήνης επιστρέφει για 3η συνεχόμενη χρονιά!

 Runbeat Team   19:10 05-02-2024  

Ο Ημιμαραθώνιος Αγάπης Μυτιλήνης επιστρέφει για 3η συνεχόμενη χρονιά!


Ο Ημιμαραθώνιος Αγάπης Μυτιλήνης Επιστρέφει για 3η συνεχόμενη χρονιά για ένα συναρπαστικό σαββατοκύριακο Αθλητισμού και Αγάπης στη Μυτιλήνη!

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει διάφορες κατηγορίες αγώνων για όλες τις ηλικίες, δρώμενα και δώρα!

Ο 3ος Ημιμαραθώνιος Αγάπης αναμένεται να προσελκύσει συμμετέχοντες από διάφορες περιοχές της χώρας μας αλλά και από το εξωτερικό. Ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή αθλητές απο Αγγλία, Αυστραλία, Αιθιοπία, Αφγανιστάν, Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία, Σουδάν και Τουρκία.

 

Οι αγώνες υποστηρίζονται από πολλούς χορηγούς, μεταξύ των οποίων βρίσκεται η Gruppe, Fratelli και ο Αφεντούλης. Η ευγνωμοσύνη μας προς τους χορηγούς αυτούς είναι αδιαμφισβήτητη, καθώς χωρίς την υποστήριξή τους, δεν θα ήταν δυνατή η πραγματοποίηση του Ημιμαραθωνίου.

Λεπτομέρειες Εκδήλωσης:

Ημέρα 1: Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2024

Τόποθεσία: Άλσος Τσαμάκια

Αγώνες: Family Run 500μ, Kids 1000μ & 2500μ, Fun 5χλμ

Ώρα Έναρξης Αγώνων: 12:00 μ.μ.

Οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ένα μοναδικό πρόγραμμα δραστηριοτήτων και ψυχαγωγίας απο εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό της Oxygen Academy.

Στο χώρο θα υπάρχει η καντίνα Food Bar όπου θα μπορέσετε να προμηθευτείτε ότι χρειάζεστε κατά την διάρκεια της όμορφης εκδηλώσης μας για εσάς και την οικογένειά σας.

Ημέρα 2: Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2024

Τόποθεσία: Πλατεία Σαπφούς

Αγώνες: Basic Challenge 10χλμ & Ημιμαραθώνιος 21.5 χλμ

Ώρα Έναρξης Αγώνων: 08:15 π.μ.

 

Δηλώσεις Ενδιαφέροντος και Συμμετοχής:

Όλοι όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν ή να παρακολουθήσουν τον Ημιμαραθώνιο Αγάπης Μυτιλήνης μπορούν να επικοινωνήσουν με την οργανωτική επιτροπή στα 6948183605 - 6975884246, [email protected]

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τις επίσημες σελίδες του Ημιμαραθωνίου Αγάπης Μυτιλήνης - 3ος Ημιμαραθώνιος Αγάπης Μυτιλήνης