Ο Μ. Τεντόγλου μιλάει για τον μεγάλο στόχο του τρίτου σερί χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου! (Vid)

 Runbeat Team   14:31 12-01-2023  

Ο Μ. Τεντόγλου μιλάει για τον μεγάλο στόχο του τρίτου σερί χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου! (Vid)


Ο Μίλτος Τεντόγλου θέλει να κατακτήσει το τρίτο του σερί χρυσό μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου μετά το 2019 στη Γλασκόβη και του 2021 στο Τορούν φέτος στην Κωνσταντινούπολη. Ο άλτης του Γιώργου Πομάσκι σε περίπτωση νίκης στη διοργάνωση της Τουρκίας, θα πετύχει ένα ακόμη σπουδαίο επίτευγμα, αφού θα γίνει ο πρώτος στην ιστορία του αγωνίσματος που έχει στην κατοχή του τρία διαδοχικά χρυσά μετάλλια σε ευρωπαϊκό κλειστού.

 

Ο Έλληνας αθλητής μίλησε αναφορικά με τον μεγάλο του στόχο στην κάμερα του ΣΕΓΑΣ, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Ξεκινάει η σεζόν του κλειστού στίβου τις επόμενες μέρες, εμείς θα φύγουμε για προετοιμασία στην Πολωνία τώρα σε μία εβδομάδα. Μετά ξεκινούν οι αγώνες, έχω πάρα πολλούς αγώνες φέτος και στο εξωτερικό και στην Ελλάδα, με στόχο το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα γίνει στην Κωνσταντινούπολη, όπου θα προσπαθήσω να κατακτήσω το τρίτο μου σερί χρυσό μετάλλιο και θα είμαι ο πρώτος στην ιστορία που θα το καταφέρει αυτό. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που θα αγωνιστούν».