Οι ατυχίες της Ελένης Πόλακ και η πίστη ότι στο Τόκιο θα είναι πανέτοιμη

 Runbeat Team   18:58 24-06-2021  

Οι ατυχίες της Ελένης Πόλακ και η πίστη ότι στο Τόκιο θα είναι πανέτοιμη


Οι ατυχίες δε λένε να αφήσουν την Ελένη Πόλακ, η οποία παρόλα αυτά δεν το βάζει κάτω και ευελπιστεί ότι στο Τόκιο θα βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση.

Η Ελληνίδα αθλήτρια του επί κοντώ από το ξεκίνημα της σεζόν αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα, ενώ την περασμένη Κυριακή προστέθηκε ένα ακόμη στη λίστα καθώς στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ομάδων έσπασε το κοντάρι της με αποτέλεσμα να πέσει και να χτυπήσει στα πλευρά και το χέρι. Να υπενθυμίσουμε ότι στο Ευρωπαϊκό πήγε με πόνους στο γόνατο, ενώ στον κλειστό στίβο είχε ένα ακόμη ατύχημα που της κληροδότησε λουμπάγκο.

 

Η Ελένη Πόλακ μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει στο επίσημο σάιτ του ΣΕΓΑΣ, ωστόσο δήλωσε και αισιόδοξη ενόψει της συνέχειας. «Η χρονιά είχε πολλά προβλήματα, στην αρχή είχα να ξεπεράσω το οστικό οίδημα, πέρασα την περιπέτεια με τον κορονοϊό και έπαθα μέχρι και λουμπάγκο. Τον τελευταίο καιρό είχα να το θέμα με το γόνατο και τώρα ήρθε και η πτώση στη Ρουμανία», είπε η Πόλακ και συμπλήρωσε:

«Στο Ευρωπαϊκό Ομάδων ήμουν αρκετά καλά, αφού τα άλματα μου ήταν ψηλά. Δεν το βάζω όμως κάτω συνεχίζω και πιστεύω πως στο Τόκιο θα μπορέσω να βρεθώ στην αγωνιστική κατάσταση, που θα μου δώσει μια καλή παρουσία στη διοργάνωση». Η Πόλακ τον χειμώνα ξεπέρασε το 4,71 μ. και έπιασε το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ το φετινό της ρεκόρ στον ανοιχτό είναι 4,60 μ. από την Ρουμανία.