Ολοκληρώθηκαν οι εγγραφές για τον Ημιμαραθώνιο Αθήνας

 Runbeat Team   14:57 26-08-2021  

Ολοκληρώθηκαν οι εγγραφές για τον Ημιμαραθώνιο Αθήνας


Όλα είναι έτοιμα για τη διεξαγωγή του 9ου ημιμαραθωνίου Αθήνας, ο οποίος έχει προγραμματιστεί για τις 12 Σεπτεμβρίου.

Όπως ανακοίνωσε σήμερα ο ΣΕΓΑΣ οι εγγραφές έχουν ολοκληρωθεί τόσο για τον ημιμαραθώνιο όσο και για τον αγώνα 5χλμ, ενώ δε θα διεξαχθούν ο αγώνας 3χλμ και 1.000μ. ΑμεΑ. Επίσης ενημερώνουν εκ νέου ότι θα τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ισχύουν τη δεδομένη στιγμή, ενώ οι δύο αγώνες θα διεξαχθούν με τη συμμετοχή πλήρως εμβολιασμένων και με τους έχοντες πιστοποιητικό νόσησης Covid19.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «O ΣΕΓΑΣ και ο Δήμος Αθηναίων/ΟΠΑΝΔΑ στην μεγάλη προσπάθεια για την «επανεκκίνηση» των αγώνων δρόμου και την επιστροφή στην κοινωνικότητα της ζωής όλων μας, διοργανώνει τον 9ο Ημιμαραθώνιο Αθήνας στις 12 Σεπτεμβρίου 2021, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και Μεγάλο Χορηγό την ERGO Ασφαλιστική.

Στη διοργάνωση του Ημιμαραθωνίου Αθήνας 2021, θα εφαρμοστούν οι κανόνες και οι οδηγίες του ΕΟΔΥ, τηρώντας το Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων Δρόμου εκτός Σταδίου της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Στο πλαίσιο υλοποίησης των κανόνων και του Πρωτοκόλλου διασφάλισης της Δημόσιας Υγείας, θα λάβουν μέρος στη διοργάνωση του Ημιμαραθωνίου Αθήνας 2021, οι δρομείς που θα είναι πλήρως εμβολιασμένοι και οι έχοντες πιστοποιητικό νόσησης COVID-19.

Η διοργάνωση του Ημιμαραθωνίου Αθήνας 2021, περιλαμβάνει τους παρακάτω Αγώνες Δρόμου:

- Ημιμαραθώνιος Δρόμος, ο οποίος θα διεξαχθεί σε block των 500 ατόμων στις 07.30 και θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 11.00.

- Αγώνας δρόμου 5χλμ ο οποίος θα διεξαχθεί θα διεξαχθεί στις 10.45 σε block των 500 ατόμων.

Λαμβάνοντας υπόψη τους υγειονομικούς κανόνες και τα απαραίτητα χρονικά διαστήματα μεταξύ των αγώνων και των επιμέρους εκκινήσεων και προκειμένου να τηρηθούν απόλυτα τα πρωτόκολλα διασφάλισης της Δημόσιας Υγείας, δεν θα διεξαχθεί κατά τη φετινή διοργάνωση του Ημιμαραθωνίου Αθήνας ο Αγώνας δρόμου 3χλμ., και ο Αγώνας δρόμου Παιδιών & ΑμεΑ 1000μ.

Οι εγγραφές τόσο για τον Ημιμαραθώνιο όσο και για τα 5χλμ ολοκληρώθηκαν».