Οριοθετήθηκαν οι στόχοι, συνεχίζεται η δουλειά στο καμπ σκυταλοδρομίας

 Runbeat Team   9:40 10-03-2022  

Οριοθετήθηκαν οι στόχοι, συνεχίζεται η δουλειά στο καμπ σκυταλοδρομίας


Με την οριοθέτηση των στόχων της επόμενης τριετίας ξεκίνησε χθες το βράδυ το καμπ σκυταλοδρομίας 4Χ100 ανδρών-γυναικών που διοργανώνει στον Άγιο Κοσμά ο ΣΕΓΑΣ.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες που κλήθηκαν να μετέχουν στο καμπ συγκεντρώθηκαν χθες στον Άγιο Κοσμά και μαζί με τους προπονητές συζήτησαν τον τρόπο που θα δουλέψουν με απώτερο στόχο τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

 

Οι προπονητές ανέλυσαν τον προγραμματισμό και τόνισαν τη σημασία της συνεργασίας και της σκληρής δουλειά που πρέπει να γίνει για να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Στο καμπ μετέχουν και νεαρότεροι αθλητές καθώς στον προγραμματισμό υπάρχει και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 που έχει προγραμματιστεί για το 2023.

Οι προπονητές Περικλής Χατζηαναστασιάδης και Χρήστος Κατσίκας μίλησαν στην ομάδα των ανδρών, ενώ ο Κώστας Ηλίας σε εκείνη των γυναικών. Ο δεύτερος προπονητής γυναικών, Κώστας Βογιατζάκης, απουσιάζει για προετοιμασία στο εξωτερικό και δε συμμετέχει στο καμπ.

Στην πρώτη συνάντηση των ομάδων έδωσε το «παρών» ο αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Κεντέρης, ο οποίος μίλησε στους αθλητές και τις αθλήτριες για την προσπάθεια που γίνεται να ενισχυθούν σε βάθος χρόνου οι Ομάδες σκυταλοδρομίας. Παρούσα στη συνάντηση ήταν και η συντονίστρια ταχυτήτων Ιωάννα Σιώμου.

Το καμπ συνεχίζεται σήμερα Πέμπτη (10/3) με προπόνηση σε γυναίκες (17:00-19:00) και άνδρες (19.00-21.00) και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο το απόγευμα.

Να υπενθυμίσουμε ότι μετέχουν οι εξής αθλητές και αθλήτριες:

Γυναίκες: Μαρία Γάτου, Ελισάβετ Πεσιρίδου, Άρτεμις Αναστασίου, Στέλλα Μιχαηλίδου, Πολυνίκη Εμμανουηλίδου, Κορίνα Πολίτη, Άνθη Παρασκευή, Δήμητρα Τσουκαλά.

Άνδρες: Γιάννης Νυφαντόπουλος, Παναγιώτης Τριβυζάς, Κωνσταντίνος Ζήκος, Θεόδωρος Βροντινός, Δημήτρης Χρυσάφης, Σωτήρης Γκαραγκάνης, Νίκος Παναγιωτόπουλος, Γιάννης Βοσκόπουλος, Βασίλης Μυριανθόπουλος, Γιάννης Καρυοφύλλης, Ορέστης Χάϊδας, Βασίλης Παπαμαργαρίτης, Νίκος Εμπέογλου.