Οριστικά στη Θεσσαλονίκη το Πανελλήνιο ανδρών-γυναικών το διήμερο 26-27 Ιουνίου

 Runbeat Team   9:07 08-02-2022  

Οριστικά στη Θεσσαλονίκη το Πανελλήνιο ανδρών-γυναικών το διήμερο 26-27 Ιουνίου


Ήταν κάτι που το… ψιθύριζαν όλοι το τελευταίο διάστημα, πλέον πήρε και επίσημο χαρακτήρα: Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών θα πραγματοποιηθεί φέτος στη Θεσσαλονίκη.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση τα τελευταία χρόνια έχει καθιερωθεί να διεξάγεται στην Πάτρα, η οποία όμως φέτος δήλωσε αδυναμία να τη φιλοξενήσει. Έτσι ο ΣΕΓΑΣ επέλεξε τη Θεσσαλονίκη, η οποία έχει μία καλή προϊστορία στη διεξαγωγή μεγάλων διοργανώσεων.

 

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας, «την απόφαση αυτή πήρε ομόφωνα το διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας, στη διάρκεια της συνεδρίασης του. Η πόλη της Θεσσαλονίκης επέστρεψε από την περσινή σεζόν στη διοργάνωση αγώνων πανελληνίου επιπέδου αναλαμβάνοντας με επιτυχία την κατηγορία Κ20 και φέτος θα φιλοξενήσει το κορυφαίο γεγονός του στίβου που γίνεται στη χώρα. Η διοργάνωση έχει προγραμματιστεί για τις 26-27 Ιουνίου και αναμένεται να συμμετάσχουν σε αυτή οι κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 θα γίνει στο ανακαινισμένο Δημοτικό Στάδιο των Σερρών στις 9-10 Ιουλίου, ενώ νωρίτερα στη σεζόν θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18 (18-19/6) στην πόλη του Βόλου.

Στη διάρκεια του συμβουλίου πέρασε ομόφωνα και το πρακτικό της Επιτροπής Αναπτυξιακού και Σωματειακού Αθλητισμού».