Π. Εμμανουηλίδου: «Η προετοιμασία μας και οι προπονήσεις πάνε πολύ καλά, ακολουθούμε το πλάνο»

 Πάνος Κατσαρός   17:43 19-05-2022  

Π. Εμμανουηλίδου: «Η προετοιμασία μας και οι προπονήσεις πάνε πολύ καλά, ακολουθούμε το πλάνο»


Λίγες ημέρες μετά την εξαιρετική της εμφάνιση στο Αλεξανδρινό meeting, στο οποίο κατάφερε να ξεχωρίσει με 11.79 στην δεύτερη φετινή της κούρσα στα 100 μέτρα, η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου μίλησε στο Runbeat ενόψει της συνέχειας.

 

Η νεαρή δρομέας αναφέρθηκε στο meeting που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Αλεξάνδρειας, τονίζοντας πως: «Το Αλεξανδρινό meeting ήταν μια πολύ ωραία διοργάνωση. Όλα λειτούργησαν άψογα, το μόνο αρνητικό ήταν ο δυνατός αέρας που δυσκόλεψε τα σπριντ. Χρειαζόμαστε αγώνες αυτού του επιπέδου στην Ελλάδα. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές».





Έχοντας ξεκινήσει πολύ καλά το 2022, με φοβερές εμφανίσεις και διακρίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου δείχνει πως βρίσκεται στην φόρμα που θέλει ενόψει της συνέχειας. Από σήμερα (19/05) βρίσκεται στην Καλαμάτα, καθώς το ερχόμενο Σάββατο (21/05) θα λάβει μέρος στα «Παπαφλέσσεια», στα 100 και τα 200 μέτρα.

«Η προετοιμασία μας και οι προπονήσεις πάνε πολύ καλά, ακολουθούμε το πλάνο που έχουμε βάλει με τελικό στόχο το Παγκόσμιο Κ20 στην Κολομβία και το Ευρωπαϊκό Α/Γ στο Μόναχο όπου θέλω να τρέξω στα 4Χ100» είπε κλείνοντας στο Runbeat η Ελληνίδα αθλήτρια.