Π. Εμμανουηλίδου: Μικρή η σοβαρότητα του τραυματισμού της – Στόχος να είναι έτοιμη για το Βαλκανικό πρωτάθλημα

 Πάνος Κατσαρός   13:47 03-06-2022  

Π. Εμμανουηλίδου: Μικρή η σοβαρότητα του τραυματισμού της – Στόχος να είναι έτοιμη για το Βαλκανικό πρωτάθλημα


Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου έμεινε εκτός αποστολής την τελευταία στιγμή για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα σκυταλοδρομιών που θα γίνει στο Ερζερούμ της Τουρκίας, με την Δήμητρα Τσουκαλά να παίρνει τη θέση της στην Ελληνική ομάδα.

 

Η νεαρή σπρίντερ έμεινε εκτός λόγω ενοχλήσεων στη μέση, οι οποίες υπήρχαν πριν από το Filothei Women Gala, όπου τερμάτισε δεύτερη στα 100μ. με 11.44 και νέο ατομικό ρεκόρ. Η Ελληνίδα αθλήτρια χτύπησε στον τερματισμό πάνω σε μία πόρτα και παρότι δεν το κατάλαβε αρχικά, η κατάστασή της επιδεινώθηκε με τις ενοχλήσεις να παραμένουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Runbeat, η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου επισκέφτηκε την συνεργάτη του ΣΕΓΑΣ, Ελισάβετ Αναστασάκη όπου και διαπιστώθηκε το πρόβλημά της. Έτσι, αποφασίστηκε να μείνει εκτός αποστολής για το Ερζερούμ με στόχο να αποκατασταθεί το πρόβλημά της.

 

Το ευχάριστο είναι ότι η κατάσταση της Ελληνίδας αθλήτριας δεν είναι σοβαρή και αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να επιστρέψει στους κανονικούς της ρυθμούς.

«Θέλω να είμαι πανέτοιμη για το Βαλκανικό Α/Γ, όπου πιστεύω ότι θα σημειώσω μία πολύ αξιόλογη επίδοση» είπε η ίδια στο Runbeat.