Π. Εμμανουηλίδου: «Στόχος το βάθρο και να βελτιώσω το ατομικό μου ρεκόρ στο Βαλκανικό»

 Πάνος Κατσαρός   17:26 10-02-2022  

Π. Εμμανουηλίδου: «Στόχος το βάθρο και να βελτιώσω το ατομικό μου ρεκόρ στο Βαλκανικό»


Έτοιμη να ταξιδέψει με την Εθνική ομάδα στίβου Κ20 για το Βελιγράδι είναι η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου, καθώς θα λάβει μέρος στο Βαλκανικό πρωτάθλημα κλειστού στίβου. Η διοργάνωση θα διεξαχθεί το Σάββατο (12/02) και με την Ελληνική αποστολή να αναχωρεί αύριο, Παρασκευή (11/02), η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου μίλησε στο Runbeat για τους στόχους της.

 

Η 18χρονη σπρίντερ θα λάβει για πρώτη φορά μέρος σε Βαλκανικούς Αγώνες και στόχος της είναι να ανέβει στο βάθρο με μία επίδοση κάτω από τα 7.92 στα 60 μέτρα (ατομικό ρεκόρ), όπου και θα αγωνιστεί. «Είναι η πρώτη φορά που παίρνω μέρος σε Βαλκανικούς αγώνες και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό. Θα τρέξω στα 60μ., ο στόχος μου είναι να βελτιώσω το ατομικό μου ρεκόρ και μια θέση στο βάθρο. Είμαι σε πολύ καλή κατάσταση, έχουμε δουλέψει αρκετά με την προπονήτριά μου Κατερίνα Αλεξοπούλου και είμαι σίγουρη ότι θα πάνε όλα καλά» είπε η νεαρή δρομέας στο Runbeat.

Π. Εμμανουηλίδου: «Στόχος το βάθρο και να βελτιώσω το ατομικό μου ρεκόρ στο Βαλκανικό» runbeat.gr

Στη συνέχεια τόνισε πως: «Οι Βαλκανικοί αγώνες είναι η δεύτερη μεγαλύτερη διοργάνωση μετά τους Ευρωπαϊκούς. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και το επίπεδο πολύ υψηλό».

Σχετικά με τους επόμενους στόχους της μετά την διοργάνωση του Βελιγραδίου, η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου είπε κλείνοντας ότι στο Πανελλήνιο του ΣΕΦ θα τρέξει για πρώτη φορά στα 200 μέτρα κλειστού στίβου: «Μετά το Βαλκανικό θα πάρω μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στο ΣΕΦ, όπου εκτός από τα 60μ. θα τρέξω για πρώτη φορά τα 200μ. στον κλειστό στίβο».