Π. Καραΐσκος: Ο δρόμος από τα ναρκωτικά στην κορυφή (Vid)

 Runbeat Team   16:48 15-03-2022  

Π. Καραΐσκος: Ο δρόμος από τα ναρκωτικά στην κορυφή (Vid)


Σε ένα συγκλονιστικό βίντεο ο Παναγιώτης Καραΐσκος εξηγεί μέσω του επίσημου χορηγού του, της Puma, πως νίκησε τα ναρκωτικά και κατάφερε να φτάσει στην κορυφή.

Ο Έλληνας πρωταθλητής με πολλές διακρίσεις σε μαραθώνιο και ημιμαραθώνιο μιλάει για την εμπειρία του, χαρακτηρίζοντας την «μάχη» του με τα ναρκωτικά ως έναν πραγματικό μαραθώνιο.

Ξεκινώντας την ενασχόλησή του με τον αθλητισμό το 2010 και κερδίζοντας την μάχη του με τις ουσίες το 2013, ο Παναγιώτης Καραΐσκος αποτελεί παράδειγμα για πολλούς ανθρώπους που αντιμετωπίζουν ανάλογες καταστάσεις.

 

Στο συγκλονιστικό βίντεο της Puma, ο Έλληνας δρομέας λέει:

«Για μένα ο πραγματικός μαραθώνιος ήταν ο αγώνας μου με τα ναρκωτικά. Με αυτό τον τρόπο, έβρισκα μία διέξοδο στα προβλήματά μου. Παράλληλα με την προσπάθεια για απεξάρτηση, το 2010, στράφηκα και στον αθλητισμό. Κόλλησα αμέσως. Εθίστηκα. Για πρώτη φορά, σε κάτι που έχει πραγματική σημασία. Το 2013, είχα πετύχει την πιο σημαντική μου νίκη. Αυτή ενάντια στις ουσίες. Αυτό το μετάλλιο είναι αφιερωμένο σε όλους τους πραγματικούς νικητές του μαραθωνίου για απεξάρτηση».

Δείτε το βίντεο της Puma: