Π. Καραΐσκος: «Χαρούμενος γιατί σε μία μέτρια μέρα μου έκανα κοντά στον περσινό μου χρόνο»

 Runbeat Team   11:22 19-03-2023  

Π. Καραΐσκος: «Χαρούμενος γιατί σε μία μέτρια μέρα μου έκανα κοντά στον περσινό μου χρόνο»


Ο Παναγιώτης Καραΐσκος ήταν ο μεγάλος νικητής του 11ου Ημιμαραθωνίου της Αθήνας, κόβοντας πρώτος το νήμα του τερματισμού σε 1:07:59. Ο Έλληνας πρωταθλητής μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ μετά τη νίκη του και λίγο πριν την απονομή, προγράφοντας τα συναισθήματά του για τον αγώνα:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Η αλήθεια είναι ότι σήμερα δεν ήμουν πολύ καλά από την αρχή, κυνηγήσαμε την κούρσα μαζί με τον Δημήτρη Τσάκαλο, με βοήθησε, αλλάξαμε πολλές φορές θέση, πρώτος – δεύτερος και πιστεύω ότι με την εμπειρία στο τελευταίο κομμάτι πήρα τη νίκη.

 

Είμαι χαρούμενος γιατί σε μία μέτρια μέρα μου έκανα κοντά στον περσινό μου χρόνο. Εάν ήταν λίγο καλύτερος ο καιρός θα ήταν λίγο καλύτερη η αίσθηση. Στο μυαλό μου είχα και ένα ατομικό ρεκόρ, εντάξει δεν ήρθε. Στο τέλος έσβησα πολύ γιατί είδα ότι ο χρόνος δεν έβγαινε, ήθελα μόνο να τερματίσω».

Στη συνέχεια, ο έμπειρος δρομέας αναφέρθηκε στον επόμενο στόχο του: «Ένας μεγάλος στόχος είναι ένας μαραθώνιος την άνοιξη, στο Αμβούργο ή στην Τσεχία θα πάω, περιμένω μία απάντηση μέσα στην εβδομάδα».