Π. Πετρουλάκης: «Πέρασα δύο από τους δυσκολότερους μήνες – Με ταλαιπώρησε μία ίωση»

 Runbeat Team   11:58 10-07-2024  

Π. Πετρουλάκης: «Πέρασα δύο από τους δυσκολότερους μήνες – Με ταλαιπώρησε μία ίωση»


Ο Παναγιώτης Πετρουλάκης δεν κατάφερε να σημειώσει κάποια διάκριση στο πρόσφατο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου του Βόλου καθώς όπως τόνισε σε ανάρτησή του στα social media, μία ίωση τον ταλαιπώρησε τον τελευταίο καιρό και δεν είχε την δυνατότητα να διεκδικήσει μία καλύτερη ατομική επίδοση. Παράλληλα, τόνισε ότι ίσως ήταν το πιο σημαντικό πανελλήνιο πρωτάθλημα για εκείνον, παρότι δεν ανέβηκε στο βάθρο μετά από τρία συνεχόμενα χρόνια επιτυχιών στη διοργάνωση.

 

Όσα έγραψε ο Παναγιώτης Πετρουλάκης:

«Πανελλήνιο πρωτάθλημα αντρών 2024

Ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα στο οποίο μπορεί να μην είχα κάποια διάκριση μετά από 3 συνεχόμενα χρόνια στα σκαλοπάτια του βάθρου παρόλα αυτά ίσως να ήταν το πιο σημαντικό για εμένα. Μια ίωση που με ταλαιπώρησε και με άφησε αρκετά πίσω στην προετοιμασία ήταν ο λόγος για να χάσω σημαντικούς αγώνες που θα είχα την ευκαιρία να διεκδικήσω μια καλύτερη ατομική επίδοση.

Αφού πέρασα δυο από τους δυσκολότερους μήνες από την μέρα που ξεκίνησα να μπαίνω στο κομμάτι του πρωταθλητισμού και είχα την επιλογή να μην αγωνιστώ, επέλεξα να μπω στον αγώνα με σκοπό να εξαντλήσω όλες τις πιθανότητας αν και ήξερα ότι αυτές δεν ήταν με το μέρος μου.

Ευχαριστώ πολύ του χορηγούς μου που είναι δίπλα μου σε όλη αυτήν την προσπάθεια @intrakat_official , @sportswind_gr , @terranova_nutrition_greece

Συνεχίζουμε με μεγαλύτερη δίψα και όρεξη για επιτυχίες»