Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2022: Απομάκρυνση προπονητή που ερευνάται για σεξουαλική παρενόχληση!

 Runbeat Team   19:28 18-07-2022  

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2022: Απομάκρυνση προπονητή που ερευνάται για σεξουαλική παρενόχληση!


Τα Βρετανικά μέσα ενημέρωσης και όχι μόνο, ανέφεραν την Κυριακή (17/07) ότι ο Αμερικανός προπονητής σπριντ Rana Reider, που ερευνάται για σεξουαλική παρενόχληση, προειδοποιήθηκε και απομακρύνθηκε από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου του Όρεγκον καθώς εντοπίστηκε σε χώρο της διοργάνωσης μη έχοντας εξουσιοδοτημένη πρόσβαση.

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2022: Απομάκρυνση προπονητή που ερευνάται για σεξουαλική παρενόχληση! runbeat.gr

Ο 52χρονος προπονητής ερευνάται για σεξουαλική παρενόχληση μετά από πολλαπλές κατηγορίες και προσπάθησε να αποκτήσει πρόσβαση στον χώρο προθέρμανσης των αθλητών, πριν την διεξαγωγή των 100μ. ανδρών στο Όρεγκον. Μάλιστα, οι Marvin Bracy και Trayvon Bromell που κέρδισαν το ασημένιο και το χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα αντίστοιχα, είναι αθλητές του.

 

Όπως ανέφερε σε δήλωσή της η Παγκόσμια Ομοσπονδία: «Η ασφάλεια της διοργάνωσης ανακάλυψε ένα μη διαπιστευμένο άτομο στον χώρο προθέρμανσης των αθλητών. Του ζητήθηκε να φύγει και εκείνος αρνήθηκε. Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και πήγε να τον απομακρύνει από το χώρο. Όταν παρατήρησε αστυνομικούς να τον πλησιάζουν, έφυγε από τον χώρο. Έξω από το χώρο, τον σταμάτησαν οι αστυνομικοί και τον συμβούλεψαν ότι εάν επέστρεφε στο χώρο θα προχωρούσαν σε σύλληψη για παράβαση».