Παγκρήτιο και αεροδρόμιο βάζουν φρένο στη διεξαγωγή του Χειμερινού Κυπέλλου Ρίψεων στο Ηράκλειο

 Runbeat Team   9:12 02-02-2024  

Παγκρήτιο και αεροδρόμιο βάζουν φρένο στη διεξαγωγή του Χειμερινού Κυπέλλου Ρίψεων στο Ηράκλειο


Στον αέρα φαίνεται να είναι η διεξαγωγή του Χειμερινού Κυπέλλου Ρίψεων που διεξάγεται τα τελευταία χρόνια στο Ηράκλειο της Κρήτης. Φέτος η διοργάνωση είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί το διήμερο 24-25 Φεβρουαρίου όμως το πρόβλημα που προέκυψε με το στέγαστρο του Παγκρητίου Σταδίου και το γεγονός ότι στο αεροδρόμιο Ηρακλείου πραγματοποιούνται εργασίες και ενδεχομένως να είναι κλειστό τις συγκεκριμένες ημερομηνίες αναγκάζουν την Ομοσπονδία να αλλάξει τα πλάνα της.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΕΓΑΣ τονίζει ότι παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις και πολύ σύντομα θα αποφασιστεί για το μέλλον της διοργάνωσης, η οποία κάθε χρόνο συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των κορυφαίων αθλητών ρίψεων της Ελλάδας.

 

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Σχετικά με την διεξαγωγή των αγώνων «Χειμερινό Κύπελλο Ρίψεων» ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ενημερώνει τα σωματεία για τα παρακάτω:

Α) Χειμερινό Κύπελλο Ρίψεων, Ηράκλειο 24-25 Φεβρουαρίου

Ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. έχει ενημερωθεί και παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις τόσο για την αναστολή λειτουργίας του Παγκρήτιου σταδίου, στο οποίο έχει προγραμματιστεί η διεξαγωγή του ακοντισμού, όσο και για τις προοπτική της διακοπής λειτουργίας του αεροδρομίου Ηρακλείου για μικρό χρονικό διάστημα, πιθανότατα και στις κρίσιμες ημέρες.

Αμέσως μετά την οριστικοποίηση των αποφάσεων για τα δύο παραπάνω θέματα, θα υπάρχει σχετική ανακοίνωση από την ομοσπονδία και η προκήρυξη των αγώνων.

Β) Χειμερινό Κύπελλο Ρίψεων Αναπτυξιακών Κατηγοριών, Θεσσαλονίκη & Αθήνα

Οι νέες ημερομηνίες των αγώνων είναι οι παρακάτω:

Θεσσαλονίκη: Σάββατο 23 Μαρτίου

Αθήνα: Σάββατο 30 Μαρτίου».