Πανελλήνιο Α/Γ: Το τελικό πρόγραμμα, οι συμμετοχές και τα αγωνίσματα χωρίς προκριματικό

 Runbeat Team   12:46 07-07-2023  

Πανελλήνιο Α/Γ: Το τελικό πρόγραμμα, οι συμμετοχές και τα αγωνίσματα χωρίς προκριματικό


Όλα είναι έτοιμα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του Βόλου εκεί όπου θα βρεθούν περίπου 900 αθλητές και αθλήτριες της κατηγορίας Ανδρών/Γυναικών, Ανδρών/Γυναικών Κ23 και Ανδρών/Γυναικών Κ18 των συνθέτων.

Με την επεξεργασία των δηλώσεων έγινε γνωστό πως δε θα γίνει προκριματικός στο ύψος των Γυναικών κι έτσι οι αθλήτριες θα αγωνιστούν απευθείας στον τελικό του Σαββάτου, ενώ την Κυριακή δε θα γίνει προκριματικός στο επί κοντώ Γυναικών και στο ύψος των Ανδρών.

Επίσης, λόγω συμμετοχής το αγώνισμα των 5.000μ. Ανδρών θα διεξαχθεί σε 2 Τελικές Σειρές (θα αναρτηθούν μέσα στην ημέρα).

 

Ύστερα από απόφαση της Επιτροπής Υψηλού Αθλητισμού. απευθείας στον τελικό των αγωνισμάτων τους θα συμμετάσχουν οι αθλητές και αθλήτριες που έχουν το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης. Πρόκειται για τους Μίλτο Τεντόγλου (μήκος), Εμμανουήλ Καραλή (επί κοντώ), Κατερίνα Στεφανίδη (επί κοντώ), Χρήστο Φραντζεσκάκη (σφυροβολία), Ελίνα Τζένγκο (ακοντισμός).

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θα μεταδοθεί ζωντανά και τις δύο ημέρες από την ΕΡΤ2 (19.00-21.00). Το πρωινό πρόγραμμα (ώρα έναρξης μετάδοσης 09.00) θα μεταδοθεί σε livestreaming μετάδοση στο κανάλι του ΣΕΓΑΣ, όπως και ο τελικός της σφυροβολίας Ανδρών και Γυναικών (ώρα έναρξης 16.00).

Τέλος, μέσα από το κανάλι του ΣΕΓΑΣ στο youtube θα μεταδοθεί το απογευματινό πρόγραμμα από τις 18.00 έως τις 19.00 και από τις 21.00 μέχρι το τέλος των αγώνων.

Τελικό πρόγραμμα

Συμμετοχές Ανδρών/Γυναικών

Συμμετοχές σύνθετα