Πανελλήνιο Κλειστού: Εξαιρετική Ρ. Σπανουδάκη στα 60μ. – Χρυσό μετάλλιο ισοφαρίζοντας το ατομικό της ρεκόρ (Vid)

 Runbeat Team   18:01 26-02-2022  

Πανελλήνιο Κλειστού: Εξαιρετική Ρ. Σπανουδάκη στα 60μ. – Χρυσό μετάλλιο ισοφαρίζοντας το ατομικό της ρεκόρ (Vid)


Εξαιρετική εμφάνιση από την Ραφαέλα Σπανουδάκη στα 60 μέτρα των γυναικών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου που διεξάγεται στο ΣΕΦ. Η Σπανουδάκη πήρε τη νίκη και το χρυσό μετάλλιο με χρόνο 7.23, ισοφαρίζοντας το ατομικό της ρεκόρ.

Η Άρτεμις Αναστασίου τερμάτισε σε 7.41 και βελτίωσε εκ νέου το ατομικό της ρεκόρ δίνοντας συνέχεια στις καλές εμφανίσεις στη σεζόν. Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Μαρία Γάτου (ΠΑΟΚ) με 7.47.

 

«Πανηγύρισα έντονα την σημερινή μου εμφάνιση γιατί δεν περίμενα λόγω του ποδιού να τρέξω τόσο γρήγορα. Τον τελευταίο καιρό έχω στο μυαλό μου συνεχώς το πόδι μου και αυτό με αποσυντονίζει. Παρόλα αυτά είμαι σε καλύτερη κατάσταση από ότι ήμουν πέρυσι. Την Τρίτη θα αναχωρήσω για το Βελιγράδι όπου και θα μείνει μέχρι και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Νομίζω πως αυτή η προετοιμασία θα μου επιτρέψει να ετοιμαστώ κατάλληλα για το κορυφαίο γεγονός του χειμώνα», είπε η Σπανουδάκη.

«Παρότι η προπόνηση έχει βγει αρκετά καλά δεν περίμενα να έρθει αυτή η επίδοση. Θα μπω αύριο στα 200 μ. όπου ελπίζω πως θα είμαι σε θέση να κυνηγήσω μια επίδοση κάτω από τα 24.00», είπε η Αναστασίου με το τέλος του αγώνα.