Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2022: Όλες οι πληροφορίες για το κορυφαίο εγχώριο γεγονός που πλησιάζει!

 Runbeat Team   17:13 22-06-2022  

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2022: Όλες οι πληροφορίες για το κορυφαίο εγχώριο γεγονός που πλησιάζει!


Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου επιστρέφει αυτό το Σαββατοκύριακο στην πόλη της Θεσσαλονίκης και αναμένεται ιδιαίτερα συναρπαστικό, τόσο για τους φίλους του στίβου, που θα παρακολουθήσουν τους αγώνες από τις εξέδρες του Καυτανζογλείου, όσο και από τις οθόνες της τηλεόρασης.

Οι αγώνες θα μεταδοθούν ζωντανά από την ΕΡΤ2 το Σάββατο από τις 18.30 έως τις 20.30 και την Κυριακή από τις 19.00 έως τις 21.00. Το πρωινό πρόγραμμα και των δύο ημερών θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι του ΣΕΓΑΣ στο Youtube.

 

Στο σχετικό μπάνερ που βρίσκεται στο δεξί μέρος της κεντρικής σελίδας του ΣΕΓΑΣ ή πατώντας εδώ, καθημερινά αναρτώνται πληροφορίες, αφιερώματα και άλλα χρήσιμα στοιχεία για τη διοργάνωση.

Οι φίλοι του στίβου θα μπορούν να παρακολουθήσουν τη ροή των αποτελεσμάτων στην εφαρμογή Roster Athletics για tablet και κινητά, αλλά και στους λογαριασμούς της Ομοσπονδίας σε Facebook και Twitter.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών και Ανδρών/Γυναικών Κ23 διοργανώνεται από τον ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης. Οι αγώνες θα γίνουν 25-26 Ιουνίου στο Καυτανζόγλειο στάδιο και η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.