Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ημιμαραθωνίου: Εκδόθηκε η προκήρυξη

 Runbeat Team   14:16 16-02-2022  

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ημιμαραθωνίου: Εκδόθηκε η προκήρυξη


Γνωστοποιήθηκε από τον ΣΕΓΑΣ η προκήρυξη του 11ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ημιμαραθωνίου Ανδρών – Γυναικών, που θα διεξαχθεί στις θα διεξαχθεί στις 20 Μαρτίου στο κέντρο της Αθήνας στο πλαίσιο του 10ου Διεθνούς Ημιμαραθωνίου Αθήνας (ΗΜΑ).

Η αφετηρία του αγώνα είναι επί της Λ. Αμαλίας, στο ύψος της Πλατείας Συντάγματος, μπροστά στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη και η κοινή εκκίνση για άνδρες και γυναίκες θα δοθεί στις 08:30 

Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να σταλούν αποκλειστικά και μόνο με email μέχρι την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022 και ώρα 14:00 στον ΣΕΓΑΣ στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]. Η ομοσπονδία ενημέρωσε ότι μετά την παρέλευση αυτής της προθεσμίας δεν θα γίνεται δεκτή καμία δήλωση συμμετοχής.

 

Όλοι οι εμπλεκόμενοι με τη διοργάνωση θα πρέπει να τηρούν τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα του Ε.Ο.Δ.Υ. καθώς και το εγκεκριμένο Υγειονομικό Πρωτόκολλο διεξαγωγής της διοργάνωσης, με τις οποιεσδήποτε τροποποιήσεις που θα ισχύουν μέχρι την ημερομηνία διεξαγωγής της διοργάνωσης και αφορούν την πρόληψη της μετάδοσης της COVID – 19.

Ο ΣΕΓΑΣ αναμένεται να προβεί σε ξεχωριστές ανακοινώσεις, αν και όποτε οι κρατικές αρχές επικαιροποιήσουν, αυστηροποιήσουν ή χαλαρώσουν τις παραπάνω προϋποθέσεις και όρους.

Για να δείτε όλες τις λεπτομέρειες του αγώνα που συμπεριλαμβάνονται στην προκήρυξη, αλλά και τα έντυπα συμμετοχής, πατήστε εδώ.