Παράταση εγγραφών για το «2nd Paros Way - Πολυϊατρεία Αιγαίου»

 Runbeat Team   19:38 08-06-2023  

Παράταση εγγραφών για το «2nd Paros Way - Πολυϊατρεία Αιγαίου»


Οι εγγραφές για το 2nd Paros Way – Πολυϊατρεία Αιγαίου με βάση την προκήρυξη και τις ανακοινώσεις έκλεισαν χθες Τετάρτη 07/06 στις 12 το βράδυ.

Ύστερα όμως από επιθυμία πολλών ενδιαφερομένων, η Οργανωτική Επιτροπή ενημερώνει ότι οι εγγραφές άνοιξαν και πάλι, είναι ενεργές και θα παραμείνουν μέχρι την προσεχή Κυριακή 11/06 στις 12 το βράδυ και είναι διαθέσιμες μόνο στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.parosway.gr.

Σημαντική λεπτομέρεια:

Οι εγγραφές θα είναι διαθέσιμες μόνο με την πληρωμή μέσω κάρτας, για άμεση ταυτοποίηση.

Η Οργανωτική Επιτροπή σε συνεργασία με φορείς, εταιρίες και την τοπική κοινωνία εξασφάλισε για όλους τους συμμετέχοντες και τους συνοδούς τους:

40% έκπτωση στις μετακινήσεις με Blue Star Ferries. Περισσότερες πληροφορίες στο: https://parosway.gr/ekptosi-40-stin-blue-star-ferries-gia-to-paros-way-polyiatreia-aigaiou/

Εκπτώσεις σε διαμονή, εστίαση και αγορές. Περισσότερες πληροφορίες στο: https://parosway.gr/diamoni-estiasi/

Ένα εντυπωσιακό και πλήρες πρόγραμμα αθλητικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων που περιλαμβάνει pasta party και μαθήματα yoga.

Η έμπνευση και υλοποίηση του Paros Way ανήκει στην My Sportevent. Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (Ε.Ο.Τ) του Δήμου Πάρου και του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (Π.Σ.Α.Τ.).

Περισσότερες πληροφορίες:

Στην ιστοσελίδα www.parosway.gr.

Στο fb: https://www.facebook.com/parosway

Στο Instagram: https://www.instagram.com/parosway/