Παράταση εγγραφών ως τις 15/4 για τον Ευχίδειο Άθλο

 Runbeat Team   12:03 08-04-2023  

Παράταση εγγραφών ως τις 15/4 για τον Ευχίδειο Άθλο


Ο 23ος Ευχίδειος Άθλος απόστασης 107,5 χιλιομέτρων έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί το διήμερο 6-7 Μαΐου στην κλασική του διαδρομή Πλαταιές – Δελφοί. Παράλληλα θα διεξαχθεί και ο Δρόμος των 9 Μουσών απόστασης 59χλμ.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, πολλοί έμπειροι υπερμαραθωνοδρόμοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό αναμένεται να βρεθούν στην αφετηρία του αγώνα. Οι διοργανωτές αποφάσισαν μάλιστα να δώσουν μία μικρή παράταση στις εγγραφές, οι οποίες αρχικά ήταν να κλείσουν στις 10/4, όμως τελικά θα ολοκληρωθούν στις 15/4.

 

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Αγαπητοί φίλοι, αθλητές και αθλήτριες οι μέρες των αγώνων μας πλησιάζουν και οι προετοιμασίες έχουν πάρει φωτιά! Οι εγγραφές και για τους δύο αγώνες κλείνουν στις 10/4, όμως αποφασίσαμε να δώσουμε λίγες μέρες ακόμη παράταση, μέχρι τις 15/4 όπου θα κλείσουν πλέον οριστικά!

Επίσης, όπως έχουμε ανακοινώσει, φέτος οι δάδες θα είναι ονομαστικές, δηλαδή θα είναι γραμμένο επάνω το επώνυμο του κάθε αθλητή. Προσοχή όμως!

Αυτό θα γίνει μόνο για τους αθλητές που θα δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέχρι τις 10/4/2023. Όσοι δηλώσουν μετά τις 10/4, δηλαδή στην παράταση, θα πάρουν δάδα, αλλά χωρίς να έχει γραφτεί το όνομα τους. Κατανοείτε πιστεύουμε ότι αυτό γίνεται για τεχνικούς λόγους».

Η προκήρυξη του αγώνα ΕΔΩ

Οι εγγραφές ΕΔΩ