Παρίσι 2024: Στην τελική ευθεία η ελληνική Παραολυμπιακή αποστολή

 Runbeat Team   17:33 19-06-2024  

Παρίσι 2024: Στην τελική ευθεία η ελληνική Παραολυμπιακή αποστολή


Μετράμε ακριβώς 70 μέρες από την έναρξη των Παραολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού (τελετή έναρξης 28 Αυγούστου) και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και Χρυσός Παραολυμπιονίκης Γιώργος Καπελλάκης, μαζί με τον αρχηγό της ελληνικής αποστολή Αλέξανδρο Ταξιλδάρη βρίσκονται στο Παρίσι προκειμένου να διευθετήσουν και τις τελευταίες λεπτομέρειες που αφορούν τη διαμονή της ελληνικής αποστολής και την παρουσία της στους Αγώνες.

 

 Το Πρόεδρο της ΕΠΕ και τον αρχηγό της αποστολής, συνοδεύουν στο Παρίσι ο διευθυντής της ΕΠΕ Αναστάσιος Κωστάρης και το διοικητικό στέλεχος Μαργαρίτα Καραδημητροπούλου. Το κλιμάκιο της ΕΠΕ είχε συναντήσεις με μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής των Αγώνων στο πλαίσιο της καθιερωμένης προκαταχώρησης της ελληνικής αποστολής για τους Αγώνες (Pre DRM).

Πιο συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν κατ’ιδιαν συναντήσεις εργασίας με τα στελέχη της Οργανωτικής Επιτροπής των πιο καίριων λειτουργικών περιοχών: – Διαπίστευσης

– Υπηρεσιών ΕΠΕ

– Καταχώρησης αθλητών και αθλητριών.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την ελληνική αποστολή διαμορφώνοντας το επικαιροποιημένο πλαίσιο παροχών υπηρεσιών (φιλοξενία, μεταφορές, ασφάλεια, πρωτόκολλο αξιωματούχων κλπ) όπως αυτό προκύπτει από το εως σήμερα εκτιμώμενο μέγεθός της.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό χωριό, το οποίο είναι στην τελική φάση ολοκλήρωσης του για να υποδεχτεί τους αθλητές και τις αθλήτριες των Ολυμπιακών Αγώνων που προηγούνται χρονικά και στη συνέχεια αυτών των Παραολυμπιακών.