Πέταξε για το Τόκιο το πρώτο γκρουπ των Ελλήνων αθλητών-τριών για την Παραολυμπιάδα

 Runbeat Team   9:30 18-08-2021  

Πέταξε για το Τόκιο το πρώτο γκρουπ των Ελλήνων αθλητών-τριών για την Παραολυμπιάδα


Αναχώρησε χθες Τρίτη 17/8 το πρώτο γκρουπ των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, οι οποίοι ξεκινούν στις 24 Αυγούστου και ολοκληρώνονται στις 5 Σεπτεμβρίου.

Οι Έλληνες διεθνείς ταξίδεψαν με όνειρα και ελπίδες ότι θα πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει. Στο γκρουπ που αναχώρησε χθες βρίσκονταν ο Πάνος Τριανταφύλλου, ο Γιάννης Κωστάκης, ο Αντώνης Τσαπατάκης, η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου και ο Μάριος Χατζηκυριάκος.

Στο αεροδρόμιο για να αποχαιρετήσουν τους Έλληνες διεθνείς βρέθηκαν ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος είχε και μία ευχάριστη είδηση να πει καθώς επισήμανε ότι ξεκινούν οι διαδικασίες δημοπράτησης του Παραολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Ραφήνας Πικερμίου. Αυτός ήταν ο λόγος που το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν ο δήμαρχος Ραφίνας-Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς και ο αντιδήμαρχος Σπύρος Πάντζας.

Την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή εκπροσώπησε ο γενικός γραμματέας, Μανώλης Κολυμπάδης, ενώ παραβρέθηκαν και άλλοι επίσημοι που θέλησαν να ευχηθούν καλή επιτυχία στους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες.