Πετρουλάκης: «Η φετινή χρονιά ξεκίνησε πολύ δυναμικά – Να κυνηγήσω μια επίδοση κοντά στο 3.40 στα 1500μ.»

 Πάνος Κατσαρός   20:02 04-05-2024  

Πετρουλάκης: «Η φετινή χρονιά ξεκίνησε πολύ δυναμικά – Να κυνηγήσω μια επίδοση κοντά στο 3.40 στα 1500μ.»


Ο Παναγιώτης Πετρουλάκης ξεκίνησε πολύ δυναμικά την φετινή του χρονιά κατακτώντας δύο χρυσά μετάλλια στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου των ανδρών σημειώνοντας παράλληλα ατομικά ρεκόρ στα 1.500 και τα 3.000 μέτρα.

Πλέον βρίσκεται στο Καρπενήσι, όπου σε ιδανικό περιβάλλον πραγματοποιεί την προετοιμασία του μαζί με άλλους κορυφαίους αθλητές στα πρόσφατα ανακαινισμένα στάδια της περιοχής.

Πετρουλάκης: «Η φετινή χρονιά ξεκίνησε πολύ δυναμικά – Να κυνηγήσω μια επίδοση κοντά στο 3.40 στα 1500μ.» runbeat.gr

Μιλώντας στο Runbeat, ο νεαρός αθλητής της Puma αναφέρθηκε στην μέχρι τώρα πορεία του στη χρονιά, αλλά και στους επόμενους στόχους του.

 

«Η φετινή χρόνια για μένα ξεκίνησε πολύ δυναμικά με το πρώτο μου χρυσό μετάλλιο σε πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου ανδρών στα 1.500 μέτρα το οποίο ύστερα συνοδεύτηκε με νταμπλ μια μέρα αργότερα και στα 3.000 μέτρα σε συνδυασμό με δυο ατομικά ρεκόρ κλειστού 3.46.52 και 8.08.72 αντίστοιχα» είπε αρχικά ο Παναγιώτης Πετρουλάκης, που στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Από εκεί και έπειτα έχω κάποιες προγραμματισμένες κούρσες ώστε να προσπαθήσω να κυνηγήσω μια επίδοση κοντά στο 3.40 στα 1500 μέτρα μέχρι το τέλος της χρόνια όπου είναι και ο βασικός μου στόχος».

 

Κλείνοντας, ο Έλληνας δρομέας θέλησε να ευχαριστήσει όσους βρίσκονται στο πλευρό του και τον στηρίζουν: «Σε όλα τα παραπάνω συμβάλλουν και οι χορηγοί μου οι οποίο στηρίζουν την προσπάθεια μου ο όμιλος Intrakat και η Puma».