Πολλές συμμετοχές και χαμόγελα στο Ayia Napa Triathlon

 Runbeat Team   12:07 23-03-2022  

Πολλές συμμετοχές και χαμόγελα στο Ayia Napa Triathlon


Με πολλές συμμετοχές και μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το σαββατοκύριακο που μας πέρασε το Ayia Napa Triathlon στην Κύπρο.

Ως μία από τις πρώτες αθλητικές εκδηλώσεις τρίαθλου για τη φετινή χρονιά συγκέντρωσε τα βλέμματα πολλών αθλητών και αθλητριών από την Κύπρο, την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι δεν υπήρξε αποκλεισμός των Ρώσων αθλητών και αθλητριών.

 

Στο τρίαθλο νικητής ήταν ο Ilya Slepov από τη Ρωσία, ενώ ακολούθησαν οι Κύπριοι Παναγιώτης Αντωνίου και Αντρέας Γιάφας. Από τις γυναίκες την πρώτη θέση κατέλαβε η Ρωσίδα Maria Malysheva, ενώ δεύτερη ήταν η Κύπρια Κρίστυ Κόλινς και τρίτη η Ελβετίδα Chantal Walter.

Στην κατηγορία Middle Distance την πρώτη θέση κατέκτησε ο Έλληνας Παναγιώτης Μπιτάδος, ακολούθησε ο Ρώσος Aleksey Kalistratov και τρίτος ήταν ο Κύπριος Πάνος Γεωργιάδης.

Εξαιρετική παρουσία είχε η Κύπρια Κάρμεν Μαχαιριώτου, η οποία ήταν 1η στις γυναίκες και 6η στη γενική. Τη 2η θέση με επίσης πολύ καλή παρουσία κατέλαβε η Ελληνίδα Νάντια Συντζανάκη που ήταν 12η στη γενική και την τριάδα έκλεισε η Ουκρανή Anastasia Chernenko.

Τέλος, στο Sprint Triathlon, η τριάδα αποτελούνταν από τους Κύπριους Αλέξανδρο Δημητρίου, Aliaksei Kupreyeu και Κωνσταντίνο Ευθυβούλου. Νικήτρια ήταν η Κύπρια Αντωνία Σοφοκλέους, δεύτερη η Ελληνίδα Ελένη Κήπου και τρίτη η Κύπρια Ισαβέλλα Τρίζα.