Πραγματοποιήθηκε χθες (06/04) η γιορτή του Κρητικού στίβου – Τιμήθηκαν σωματεία και αθλητές

 Runbeat Team   19:06 07-04-2024  

Πραγματοποιήθηκε χθες (06/04) η γιορτή του Κρητικού στίβου – Τιμήθηκαν σωματεία και αθλητές


Η γιορτή του Στίβου πραγματοποιήθηκε χθες (06/04) στο "Galaxy” στο Ηράκλειο, από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης και τον Δήμο.

Ο Αθλητισμός είναι Πολιτισμός, είπε ο Περιφερειάρχης, Σταύρος Αρναουτάκης ενώ επισήμανε ότι, η Περιφέρεια Κρήτης συνεργάζεται με όλους τους φορείς και συμμετέχει σε κάθε πρωτοβουλία και δράση που αναδεικνύει τον αθλητισμό, την ευγενή άμιλλα, το ευ αγωνίζεσθε. Ο κ Αρναουτάκης ευχαρίστησε θερμά τον ΣΕΓΑΣ για την επιτυχή πολύχρονη συνεργασία και τις συνδιοργανώσεις.

 

Ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης Παναγιώτης Αντωνακάκης και ο τεχνικός ανάπτυξης και σωματειακού αθλητισμού της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΚΡΗΤΗΣ Μάρκος Καλούδης, ευχαρίστησαν θερμά τον Περιφερειάρχη για την διαχρονική συνεργασία και στήριξη, λέγοντας ότι η γιορτή του Στίβου όπου βραβεύονται οι καλύτεροι αθλητές, προπονητές, κριτές, σωματεία κάθε χρόνο.

Πραγματοποιήθηκε χθες (06/04) η γιορτή του Κρητικού στίβου – Τιμήθηκαν σωματεία και αθλητές runbeat.gr

«Είναι αυτό ρεκόρ πενταετίας που κάθε χρόνο θα αυξάνει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γενικός Δ/ντης του ΣΕΓΑΣ Σωτήρης Κυρανάκος ο οποίος παράλληλα αναφέρθηκε στις επιτυχείς διοργανώσεις με την Περιφέρεια Κρήτης.

Στην σημαντικότητα επίσης του θεσμού αναφέρθηκε η Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα εκφράζοντας τις ευχαριστίες της στην Περιφέρεια και προσωπικά στον κ. Αρναουτάκη. Μάλιστα για την διαχρονική του στήριξη στην συνδιοργάνωση και προσφορά στον αθλητισμό, τιμήθηκε από τον ΣΕΓΑΣ ο κ. Αρναουτάκης, ενώ από τα σωματεία τιμήθηκε η κα Σακοράφα. Επίσης τιμητικές διακρίσεις δόθηκαν για την στήριξη τους στην διοργάνωση από τον ΣΕΓΑΣ στους: Δήμαρχο Ηρακλείου Αλέξη Καλοκαιρινό (την πλακέτα παρέλαβε ο αναπλ. Δήμαρχος Νίκος Γιαλυτάκης,),στον παλαιό αθλητή, σημερινό Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Λεωνίδα Τερζή, στον Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Νίκο Συριγωνάκη, στον Διοικητή της τροχαίας Ηρακλείου Στέλιο Καρακούδη, στον Αντιπρόεδρο της Stoiximan (υποστηρικτή, μεγάλο χορηγό) Πάνο Κωνσταντόπουλο, στον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Γιάννη Τσαπάκη.

 

Παράλληλα με τον Περιφερειάρχη Στ. Αρναουτάκη που βράβευσε πρωταθλητές, πρωταθλήτριες της Κρήτης, προπονητές, βραβεύσεις επίσης σε διακριθέντες έγιναν από την Πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ

Πραγματοποιήθηκε χθες (06/04) η γιορτή του Κρητικού στίβου – Τιμήθηκαν σωματεία και αθλητές runbeat.gr

Σ. Σακοράφα, και από τους: Αναπληρωτή Περιφερειάρχη Γιώργο Πιτσούλη, τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Βαγγέλη Ζάχαρη, τους Αντιπεριφερειάρχες Νίκο Συριγωνάκη, Νίκο Ξυλούρη, Λεωνίδα Τερζή, τον π. Αντιπεριφερειάρχη Ευρυπίδη Κουκιαδάκη ,τον Αναπ. Δήμαρχο Νίκο Γιαλυτάκη, τους Αντιδημάρχους Μανόλη Χαιρέτη, Γιάννη Τσαπάκη, την Εντεταλμένη Περιφερειακή σύμβουλο Παιδείας Ελένη Μαράκη, τον Δντη Αθμιας Εκπαίδευσης Μανόλη Μπελαδάκη, τον Γ. Δουνδουλάκη εκπρόσωπο του Λιμενάρχη, όπως και άλλους θεσμικούς εκπρόσωπους.