Πρόβα τζενεράλε ενόψει Τόκιο για Στεφανίδη, Τεντόγλου και Παπαχρήστου

 Runbeat Team   9:38 09-07-2021  

Πρόβα τζενεράλε ενόψει Τόκιο για Στεφανίδη, Τεντόγλου και Παπαχρήστου


Στο Μονακό θα είναι στραμμένα τα βλέμματα των φίλων του κλασικού αθλητισμού απόψε το βράδυ καθώς κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες από όλο τον κόσμο θα λάβουν μέρος στο Diamond League στην πρόβα τζενεράλε τους ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων.

Την Ελλάδα θα εκπροσωπήσουν τρία κορυφαία ονόματα και συγκεκριμένα η Κατερίνα Στεφανίδη στο επί κοντώ, η Βούλα Παπαχρήστου στο τριπλούν και ο Μίλτος Τεντόγλου στο μήκος. Τρεις εκπρόσωποι της χώρας μας που θα ταξιδέψουν στο Τόκιο με πολύ υψηλές προσδοκίες.

Στο επί κοντώ, η Κατερίνα Στεφανίδη θα έχει την ευκαιρία να αντιμετωπίσει όλα τα κορυφαία ονόματα του αγωνίσματος σ’ έναν αγώνα που αναμένεται να θυμίζει σε πολύ τον αντίστοιχο των Ολυμπιακών Αγώνων. Στόχος της Ελληνίδας πρωταθλήτριας είναι να ξεπεράσει τα 4.80μ. έχοντας να συναγωνιστεί τις Σάντι Μόρις (ΗΠΑ), Αντζέλικα Σιντόροβα και Χόλι Μπράντσοου (Μ. Βρετανία).

Η Βούλα Παπαχρήστου μέχρι τώρα έχει μείνει χαμηλά και όλοι περιμένουν να δουν εάν αυτό θα αλλάξει στο Μονακό. Η πρωταθλήτρια του τριπλούν κάνει μεγάλη προσπάθεια να είναι ετοιμοπόλεμη στο Τόκιο και ο αποψινός αγώνας είναι πολύ σημαντικός γι’ αυτήν έχοντας να αντιμετωπίσει τις Ρόχας (Βενεζουέλα), Πελετέιρο (Ισπανία) και Γουίλιαμς (Τζαμάικα).

Ο Μίλτος Τεντόγλου τέλος, θέλει να συνεχίσει τις πολύ καλές φετινές του εμφανίσεις και να πιστοποιήσει ότι αποτελεί φαβορί για μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Στο Μονακό θα έχει την ευκαιρία να συναγωνιστεί αθλητές που θα συναντήσει και στο Τόκιο ανάμεσα σε αυτούς ο Χουάν Μιγκέλ Ετσεβαρία (Κούβα), ο Τάτζεϊ Γκέιλ (Τζαμάικα) και ο Μάρτζιους Ντέντι (ΗΠΑ).