Προετοιμασία στην Πορτογαλία και Diamond League το πρόγραμμα του Καραλή

 Runbeat Team   18:36 28-03-2024  

Προετοιμασία στην Πορτογαλία και Diamond League το πρόγραμμα του Καραλή


Ο Εμμανουήλ Καραλής επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης ενόψει των αγώνων της θερινής περιόδου θέτοντας από νωρίς υψηλούς στόχους.

Ο πρωταθλητής του επί κοντώ θα “εξαργυρώσει” την πολύ καλή του εμφάνιση στο Παγκόσμιο της Γλασκόβης – κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο – τους επόμενους μήνες, καθώς έχει ήδη δεχθεί πολλές προτάσεις για συμμετοχή σε κορυφαία μίτινγκ.

 

Οι διοργανώσεις Diamond League θα βρεθούν ψηλά στο πρόγραμμα του, εκεί όπου θα είναι τα κορυφαία ονόματα του αγωνίσματος. Ο αθλητής θα κάνει τον πρώτο του αγώνα στην Πολωνία τον Μάιο και θα συνεχίσει στο Ντεσάου στις 24 του ίδιου μήνα. Η πρώτη του παρουσία σε διοργάνωση Diamond League θα γίνει στις 30 Μαΐου στο Όσλο, ενώ στις 2 Ιουνίου θα είναι στη Στοκχόλμη. Πρώτος μεγάλος στόχος του αθλητή είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης (7-12/6), εκεί όπου θα διεκδικήσει το πρώτο του μετάλλιο στη διοργάνωση.

Η προετοιμασία του Καραλή για τη θερινή περίοδο θα ξεκινήσει το Σάββατο (30/3) στην Πορτογαλία και συγκεκριμένα στο Μόντε Γκάρντο, όπου θα βρεθεί μαζί με το γκρουπ του προπονητή του Μαρτσίν Σκεπάνσκι.

Ο αθλητής θα επιστρέψει στην Ελλάδα στις 17 Απριλίου και στις 28 του ίδιου μήνα θα ταξιδέψει στη Φόρμια μέχρι τις 12 Μαΐου.