Προγραμματίζονται για τον Μάιο τα διασυλλογικά ανοικτού στίβου

 Runbeat Team   16:26 21-04-2021  

Προγραμματίζονται για τον Μάιο τα διασυλλογικά ανοικτού στίβου


Αντίστροφα μετρούν οι αθλητές και οι αθλήτριες του στίβου για να μπουν ξανά σε αγωνιστικούς ρυθμούς μετά την πολύμηνη αποχή λόγω της πανδημίας του covid-19.

 Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να ανάψει το πράσινο φως για τη διεξαγωγή αγώνων ανοικτού στίβου μετά το Πάσχα και ήδη οι κατά τόπους ΕΑΣ προετοιμάζονται για να διοργανώσουν τα διασυλλογικά πρωταθλήματά τους τόσο σε επίπεδο ανδρών-γυναικών όσο και στις μικρότερες κατηγορίες.

 

Στην Κρήτη το διασυλλογικό ανδρών-γυναικών προγραμματίζεται για τις 8-9 Μαΐου και θα είναι μοιρασμένο σε δύο μέρη προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός. Οι αθλητές και οι αθλήτριες από τους νομούς Λασιθίου και Ηρακλείου θα αγωνιστούν στο Παγκρήτιο Στάδιο, ενώ οι αντίστοιχοι των νομών Ρεθύμνου και Χανίων στο Εθνικό Στάδιο των Χανίων.

Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα προς το τέλος του μήνα Μαΐου θα διοργανωθούν και τα διασυλλογικά των μικρότερων κατηγοριών.

Εφόσον δοθεί το ΟΚ αναμένεται να προγραμματιστούν και κάποια πανελλήνια μίτινγκ, τα οποία κάθε χρόνο συγκεντρώνουν τους καλύτερους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες όπως τα Βενιζέλεια στα οποία κάθε χρόνο υπάρχουν πολύ υψηλές επιδόσεις.