Προπονητική ημερίδα αλμάτων την Παρασκευή στο κλειστό προπονητήριο του ΟΑΚΑ με Τεντόγλου, Τσιάμη, Πανταζή, Καρύδη και άλλους αθλητές

 Runbeat Team   18:21 12-01-2023  

Προπονητική ημερίδα αλμάτων την Παρασκευή στο κλειστό προπονητήριο του ΟΑΚΑ με Τεντόγλου, Τσιάμη, Πανταζή, Καρύδη και άλλους αθλητές


Σε ρυθμούς αγώνα θα μπουν το μεσημέρι της Παρασκευής (13/1) οι άλτες που προπονούνται στο ΟΑΚΑ – και όχι μόνο -, προκειμένου να κάνουν μια προπόνηση αρκετά διαφορετική από τις καθιερωμένες.

Πιο συγκεκριμένα, οι προπονητές αλμάτων που δραστηριοποιούνται στο Ολυμπιακό Στάδιο διοργανώνουν εσωτερική προπονητική ημερίδα. Πρόκειται στην ουσία για μία δυνατή προπόνηση, στην οποία οι αθλητές και αθλήτριες θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν ένα τεστ ενόψει των επίσημων διοργανώσεων.

 

Ο ανεπίσημος αγώνας αναμένεται να έχει μεγάλο ενδιαφέρον αφού μεταξύ άλλων θα αγωνιστούν ο Μίλτος Τεντόγλου και ο Παναγιώτης Μαντζουρογιάνννης στο μήκος, οι Νίκος Ανδρικόπουλος, Ανδρέας Πανταζής και πιθανώς και ο Δημήτρης Τσιάμης στο τριπλούν.

Στο ύψος γυναικών θα κάνουν τα πρώτα τους αγωνιστικά άλματα οι οι Ελευθερία Χριστογεώργου και Δέσποινα Μαλταμπέ, ενώ στο μήκος η Σπυριδούλα Καρύδη θα έχει την ευκαιρία για μια καλή προπόνηση, μία εβδομάδα από τη συμμετοχή της στους Αγώνες Μεσογειακών Χωρών Κ23. Στο τριπλούν γυναικών θα συμμετάσχει η Τόρι Φράνκλιν, που προπονείται στην Ελλάδα.