Πρωταθλητές στις πανελλαδικές και τη σφυροβολία Γουμενάκης και Τζατζιμάκη

 Runbeat Team   9:28 30-06-2023  

Πρωταθλητές στις πανελλαδικές και τη σφυροβολία Γουμενάκης και Τζατζιμάκη


Ημέρα αποτελεσμάτων ήταν η χθεσινή για τα παιδιά που έδωσαν πανελλαδικές εξετάσεις. Μία ημέρα σημαντική για τα παιδιά που κάνουν τα πρώτα τους όνειρα για το μέλλον τους. Άλλοι πέτυχαν τους στόχους τους και άλλοι όχι. Όλοι όμως έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Υπήρξαν και κάποια παιδιά που έκαναν πρωταθλητισμό τόσο εντός του σταδίου όσο και εκτός. Ο λόγος για δύο σφυροβόλους του Ελευθέριου Βενιζέλου που αρίστευαν τόσο αγωνιστικά όσο και στις πανελλαδικές.

 

Ο Κυριάκος Γουμενάκης και η Αφροδίτη Τζατζιμάκη έκλεψαν τις εντυπώσεις στα Χανιά με τη βαθμολογία που συγκέντρωσαν. Ο πρώτος έγραψε 20 στη φυσική, 20 στη χημεία, 19,1 στα μαθηματικά και 14,7 στην έκθεση. Με μέσο όρο 18,45 είναι από τους μαθητές που πέτυχαν το στόχο τους.

Αντίστοιχα, η Αφροδίτη Τζατζιμάκη έγραψε 19,4 μαθηματικά, 18,4 ανατομία, 19,2 υγιεινή και 14,1 έκθεση και με μέσο όρο 17,78 επίσης πετυχαίνει το στόχο της.

Περήφανος ο προπονητής τους, Κωστής Παπαμαρκάκης, βλέπει τους αθλητές του να προοδεύουν εντός και εκτός γηπέδων. Οι δύο αθλητές όλη τη χρονιά προπονούνταν κανονικά, συμμετείχαν στους αγώνες και προετοιμάζονταιν και για τις πανελλαδικές.

Συγχαρητήρια στα δύο παιδιά και από το runbeat.gr