Πρώτο κουδούνι στα σχολεία και ξεκίνημα της σεζόν για τα σωματεία του στίβου

 Runbeat Team   15:51 12-09-2022  

Πρώτο κουδούνι στα σχολεία και ξεκίνημα της σεζόν για τα σωματεία του στίβου


Η έναρξη της σχολικής χρονιάς σηματοδοτεί και την έναρξη της αγωνιστικής χρονιάς κυρίως για τα παιδιά μικρών ηλικιών, τα οποία επιστρέφουν στα στάδια ή κάνουν τα πρώτα τους βήματα στα ταρτάν.

Ο ΣΕΓΑΣ θέλοντας να βοηθήσει τους γονείς που ενδιαφέρονται να εγγράψουν το παιδί τους σε κάποιο σωματείο του στίβου παρουσιάζει τον χάρτη με τα σωματεία που ανήκουν στο δυναμικό του. Καλεί τα νέα παιδιά να ασχοληθούν με τον κλασικό αθλητισμό και του γονείς να ενημερωθούν για τα σωματεία.

 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η σχολική περίοδος ξεκίνησε σήμερα και σήμανε την έναρξη της νέας σεζόν για χιλιάδες παιδιά όλων των ηλικιών στη χώρα μας.

Παράλληλα η έναρξη της σχολικής περιόδου, συμπίπτει με την έναρξη της δράσης των ακαδημιών αλλά και αγωνιστικών τμημάτων των σωματείων κλασικού αθλητισμού.

Η δυναμική των σωματείων του ΣΕΓΑΣ, από τη μία άκρη της χώρας έως την άλλη, είναι μεγάλη και καλύπτει τις ανάγκες των παιδιών όλων των ηλικιών.

Ο ελληνικός στίβος διαθέτει αθλητές και αθλήτριες πρότυπα, εντός και εκτός σταδίων, προσωπικότητες ικανές να τραβήξουν στην οικογένεια του νεότερους αθλητές και παράλληλα ικανούς προπονητές για να τους καθοδηγήσουν.

Οι φίλοι του στίβου μπορούν να επιλέξουν το σωματείο της περιοχής τους ή της πόλης τους για να γράψουν τα παιδιά τους στο στίβο, να τους δώσουν την ευκαιρία να βρεθούν κοντά στον αθλητισμό και να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες.

Δείτε πληροφορίες για τα σωματεία μας στην ενότητα “Γνωρίστε τα Σωματεία μας“, στην κεντρική σελίδα του site.

Καλή σχολική και αθλητική σεζόν σε μικρούς και μεγάλους».