Πρώτος, αλλά δυσαρεστημένος ο Τσιάμης στην Μπρατισλάβα

 Runbeat Team   7:55 29-01-2024  

Πρώτος, αλλά δυσαρεστημένος ο Τσιάμης στην Μπρατισλάβα


Την πρώτη θέση κατέλαβε ο Δημήτρης Τσιάμης στο τριπλούν στο μίτινγκ κλειστού στίβου που διεξήχθη χθες στην Μπρατισλάβα με καλύτερο άλμα στα 16.26μ. Ο Έλληνας πρωταθλητής αγωνίστηκε σε δύσκολες συνθήκες καθώς η θερμοκρασία ήταν πολύ χαμηλή κι αυτό επηρέασε την επίδοσή του μένοντας χαμηλά για τα δικά του δεδομένα. Ουσιαστικά είχε μόνο μία έγκυρη προσπάθεια, ενώ άφησε το πέμπτο του άλμα.

 

Όπως δήλωσε ο ίδιος στο επίσημο σάιτ του ΣΕΓΑΣ, «ένιωθα αργός σήμερα (σ.σ. χθες), δεν ήμουν όπως θα ήθελα, με επηρέασε και το κρύο στάδιο κι έτσι ο αγώνας δεν πήγε καλά. Το τελευταίο μου άλμα ήταν το μόνο καλό, που ήταν για λίγο άκυρο», είπε ο αθλητής του Παναγιώτη Μαρκιανίδη.

Ο Τσιάμης θα κάνει τον επόμενο αγώνα του την ερχόμενη Κυριακή στο ΣΕΦ.

Στο ίδιο μίτινγκ υπήρξαν και άλλες ελληνικές συμμετοχές. Πολύ καλή πραγματοποίησε η Δήμητρα Τσουκαλά, που κατέλαβε την τρίτη θέση στα 60 μ. με 7.43. Η αθλήτρια του Χρήστου Τσιπουρίδη έτρεξε στον προκριματικό σε 7.43 και βελτίωσε το 7.52, που ήταν το ρεκόρ της, ενώ τον ίδιο χρόνο σημείωσε και στον τελικό. Η αθλήτρια αναμένεται να κάνει τον επόμενο αγώνα της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με στόχο ένα ακόμη ρεκόρ. Στο ίδιο μίτινγκ μετείχε και ο Βασίλης Παπαμαργαρίτης που πέτυχε 6.82 στον προκριματικό των 60 μέτρων.