Ρώμη 2024: Εκτός Ευρωπαϊκού ο Ανδρικόπουλος

 Runbeat Team   23:00 01-01-0001  

Ρώμη 2024: Εκτός Ευρωπαϊκού ο Ανδρικόπουλος


Το μεγαλύτερο μέρος της ελληνικής αποστολής βρίσκεται ήδη στη Ρώμη και μετρά αντίστροφα για την έναρξη του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στις 7 Ιουνίου.

Η Κατερίνα Στεφανίδη θα ταξιδέψει στην Αιώνια Πόλη αύριο Πέμπτη (6/7) και μία ημέρα αργότερα θα ενσωματωθεί με την ομάδα ο Εμμανουήλ Καραλής.

Τα τελευταία μέλη της ομάδας, που θα φτάσουν στην ιταλική πρωτεύουσα είναι οι αθλητές των 10.000 μ. και του ημιμαραθωνίου, που έχουν προγραμματισμένη πτήση στις 9 Ιουνίου.

 

Απευθείας στη Ρώμη ταξίδεψε η Μαρία Πούρτσα με τρένο από την Γερμανία, ενώ από την Αυστραλία – μετά από πολύωρο ταξίδι – έφτασε στη Ρώμη, ο προπονητής της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη, Μπερντ Βάλανς.

Οι ατυχίες δεν έλειψαν από την ελληνική ομάδα, καθώς στην Ελλάδα έμεινε ο “ασημένιος” πρωταθλητής Ευρώπης στο τριπλούν, Νίκος Ανδρικόπουλος, καθώς αντιμετωπίζει έναν τραυματισμό, που δεν του επιτρέπει να πάρει μέρος στη διοργάνωση.

Με την απουσία του αθλητή η αποστολή αριθμεί 52 άνδρες και γυναίκες και είναι η δεύτερη μεγαλύτερη στην ιστορία της χώρας μας στο θεσμό.

Οι αγώνες ξεκινούν στις 7 Ιουνίου και θα μεταδοθούν ζωντανά από την ΕΡΤ2.