Ρώμη 2024: Τελευταίες οδηγίες και ευχές για την Εθνική μας ομάδας

 Runbeat Team   8:10 07-06-2024  

Ρώμη 2024: Τελευταίες οδηγίες και ευχές για την Εθνική μας ομάδας


Όπως σε κάθε μεγάλη διοργάνωση, έτσι και στη Ρώμη, τα μέλη της Εθνικής μας ομάδας συγκεντρώθηκαν παραμονή της έναρξης των αγώνων για να δεχτούν τις τελευταίες οδηγίες και τις ευχές των ανθρώπων του ΣΕΓΑΣ.

Λίγο μετά τις 9 χθες το βράδυ η αποστολή συγκεντρώθηκε σε αίθουσα στο ισόγειο του ξενοδοχείο, προκειμένου να λάβει τις απαραίτητες οδηγίες. Τους αθλητές υποδέχθηκε, όπως κάθε φορά, ο τεχνικός διευθυντής Χρήστος Μελέτογλου και ο Α΄ αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας, Κώστας Κεντέρης. Ο Ολυμπιονίκης των 200 μ., για πολλά χρόνια ήταν στην αντίθετη πλευρά, όμως χθες ήταν αυτός που μίλησε στους αθλητές και τις αθλήτριες τονίζοντας:

 

«Για μένα είναι μια ιδιαίτερη στιγμή, καθώς πάντα ήμουν στις καρέκλες εκεί που κάθεστε τώρα εσείς. Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος που σας βλέπω όλους εδώ πέρα. Είναι χαρά και τιμή να είμαι εδώ μαζί σας. Εύχομαι να είστε γεροί. Όλο μας το επιτελείο βρίσκεται εδώ για να υπηρετήσουν εσάς και οτιδήποτε χρειαστείτε. Καλή επιτυχία, να εκπληρώσετε τον προσωπικό σας στόχο», είπε εμφανώς συγκινημένος και ιδιαίτερα χαρούμενος, ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2002 στα 200 μ. και χειροκροτήθηκε από τα μέλη της ομάδας. Ο α΄ αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, μετέφερε τις ευχές και της προέδρου του ΣΕΓΑΣ, Σοφίας Σακοράφα.

Ρώμη 2024: Τελευταίες οδηγίες και ευχές για την Εθνική μας ομάδας runbeat.gr

Ο Χρήστος Μελέτογλου, αφού ευχήθηκε καλή επιτυχία στους αθλητικές και στις αθλήτριες και τους παρακίνησε να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτούς, τους έδωσε σημαντικές οδηγίες για τη συμμετοχή τους στη διοργάνωση.

Στη Ρώμη έφτασε χθες και η πρωταθλήτρια του επί κοντώ Κατερίνα Στεφανίδη, που ωστόσο για μία ακόμη φορά κλήθηκε να αναζητήσει τα κοντάρια της, τα οποία δεν της παραδόθηκαν στο αεροδρόμιο!