Σε εορταστικό κλίμα και με τη συμμετοχή 500 και πλέον παιδιών η ημερίδα «Χριστούγεννα 2022»

 Runbeat Team   13:05 06-12-2022  

Σε εορταστικό κλίμα και με τη συμμετοχή 500 και πλέον παιδιών η ημερίδα «Χριστούγεννα 2022»


Περισσότερα από 500 αθλητές και αθλήτριες συμμετείχαν στην εορταστική ημερίδα στίβου «Χριστούγεννα 2022» που διοργάνωσε ο ΣΕΔΑΣ Περάματος, με συνδιοργανωτή την Διεύθυνση Αθλητισμού του Δήμου Περάματος.

Στην ημερίδα πραγματοποιήθηκε το πρωί της περασμένης Κυριακής 4/12 και πήραν μέρος παιδιά ηλικίας από 5 έως 13 ετών από 10 Σωματεία της Αττικής. Το κλίμα ήταν εορταστικό στο Δημοτικό Στάδιο Περάματος καθώς τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και μετείχαν με περίσσιο κέφι στις εκδηλώσεις, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν υπό την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πειριαά & Νοτιοδυτικής Αττικής και κάτω από ιδανικές καιρικές συνθήκες.

 

Οι εκατοντάδες γονείς και συγγενείς των παιδιών που έλαβαν μέρος στους αγώνες, απόλαυσαν τα παιδιά τους αγωνιζόμενα μέσα σε ένα στολισμένο από δεκάδες μπαλόνια στάδιο και κάτω από τους ήχους των Χριστουγέννων.

Οι τρεις πρώτοι νικητές των αγωνισμάτων του προγράμματος έλαβαν μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα, ενώ αναμνηστικά διπλώματα δόθηκαν σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν.

Στους αγώνες συμμετείχαν με αντιπροσωπεία αθλητριών και αθλητών τα σωματεία: Α.Ο. Μεγάρων, Α.Ο. Σπύρος Λούης, Α.Ο. Ερμής Νίκαιας, ΓΣ Κερατσινίου, ΓΣ Άθλος Κερατσινίου- Δραπετσώνας, ΑΟ Αστέρας 90 Αιγάλεω, ΓΟΠ Γιάννης Παλάσκας, ΓΣ Σαλαμίνα, ΟΦΚΑ Περιστερίου και ΣΕΔΑΣ Περάματος.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν για την προσφορά τους και την παρουσία τους στον χώρο του στίβου ο πρωταθλητής των 100 μ. Γιάννης Νυφαντόπουλος και η πρωταθλήτρια των 400 μ. Δέσποινα Μουρτά.