Σε τέσσερις δυνατούς αγώνες του εξωτερικού θα αγωνιστεί η Τατιάνα Γκούσιν

 Runbeat Team   13:29 27-12-2022  

Σε τέσσερις δυνατούς αγώνες του εξωτερικού θα αγωνιστεί η Τατιάνα Γκούσιν


Η Τατιάνα Γκούσιν θα αγωνιστεί σε τέσσερις δυνατές συναντήσεις στο εξωτερικό, στο πλαίσιο των αγώνων της για την χειμερινή περίοδο. Η 9η στο ύψος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου έχει ως στόχο να λάβει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού της Κωνσταντινούπολης τον ερχόμενο Μάρτιο.

 

Πιο συγκεκριμένα, η αθλήτρια της Ιωάννας Σιώμου θα ξεκινήσει τη χρονιά στις 21 Ιανουαρίου στο Λουξεμβούργο και στις 25 του ίδιου μήνα θα αγωνιστεί στο μίτινγκ του Κότμπους στη Γερμανία. Η αθλήτρια θα επιστρέψει για λίγες ημέρες στην Ελλάδα, ώστε στη συνέχεια να αγωνιστεί σε δύο παραδοσιακά ραντεβού των αλτών του ύψους στην Τσεχία. Η έμπειρη άλτρια θα είναι παρούσα στο μίτινγκ του Χούστοπέτσε στις 4 Φεβρουαρίου και στις 7 θα πάρει μέρος στο μίτινγκ του Τρίνετσκ. Η αθλήτρια αναμένεται να συμμετάσχει και στις διοργανώσεις που θα γίνουν εντός συνόρων.

Η Γκούσιν το καλοκαίρι ξεπέρασε το 1,90 μ. και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες, ενώ με το ίδιο ύψος κατέλαβε την 13η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Όρεγκον.