Σακοράφα: “Ήταν ένα εξαιρετικό διήμερο για τον ελληνικό στίβο”

 Runbeat Team   20:01 03-07-2023  

Σακοράφα: “Ήταν ένα εξαιρετικό διήμερο για τον ελληνικό στίβο”


Παρούσα στο αγωνιστικό διήμερο στην Πάτρα ήταν η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα αλλά και πολλά μέλη του ΔΣ που είδαν από κοντά το μέλλον του ελληνικού στίβου.

“Ήταν ένα εξαιρετικό διήμερο για τον ελληνικό στίβο. Οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες μας, μας έδειξαν τις δυνατότητες τους. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τους προπονητές τους! Ήταν μια πολύ καλή διοργάνωση, σε ένα πολύ όμορφο στάδιο. Ευχαριστούμε πολύ τον Δήμο που κάθε φορά που γίνεται μια διοργάνωση στίβου στην πόλη της Πάτρας την στηρίζει. Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα ακόμη έντονο αγωνιστικό Σαββατοκύριακο αυτή τη φορά στο Βόλο που ελπίζουμε να δούμε ωραίους αγώνες. Καλούμε όλους τους Βολιώτες να απολαύσουν από κοντά τους κορυφαίους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες”, τόνισε η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα.

 

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η απονομή των μεταλλίων στους αθλητές του δεκάθλου. Η Αφροδίτη Σεβαστή, η κόρη του Βασίλη Σεβαστή που έχει φύγει από τη ζωή εδώ και περίπου τρία χρόνια, ανέλαβε να κρεμάσει τα μετάλλια στους νικητές. Ο πρώην πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, στη μνήμη του οποίου ήταν αφιερωμένο το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Α/Γ Κ18, είχε διακριθεί ως αθλητής του δεκάθλου. Η Αφροδίτη Σεβαστή συνοδευόμενη από την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα έκανε την απονομή και στον αθλητή που σημείωσε την καλύτερη επίδοση στη διοργάνωση που δεν ήταν άλλος από τον άλτη του τριπλούν και του μήκους, Γιάννη Γκάρτσιο.