Σοκ και απέραντη θλίψη για το θάνατο της Γεωργίας Σολανάκη από τα Χανιά

 Runbeat Team   10:55 15-06-2022  

Σοκ και απέραντη θλίψη για το θάνατο της Γεωργίας Σολανάκη από τα Χανιά


Η είδηση του θανάτου της Γεωργίας Σολανάκη εν ώρα προπόνησης χθες στην Κομοτηνή σκόρπισε απέραντη θλίψη στην οικογένεια του κλασικού αθλητισμού και κυρίως στην οικογένεια της Χανιώτισσας αθλήτριας.

Η τριτοετής φοιτήτρια των ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής βρέθηκε χθες το απόγευμα νεκρή στο Πανεπιστημιακό Στάδιο με τα ρούχα της προπόνησης. Πλέον όλοι περιμένουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας για να γίνουν γνωστά τα αίτια του θανάτου της. (Δες λεπτομέρειες ΕΔΩ).

Το σωματείο της, ο Θησέας Περιβολίων εξέδωσε ανακοίνωση μέσα από την οποία εκφράζει την οδύνη για το χαμό της αθλήτριάς του και συλλυπείται την οικογένεια.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η οικογένεια του Θησέα Περιβολίων και του Αιόλου Χανίων εκφράζουν την μεγάλη τους θλίψη για την απώλεια της αθλήτριας τους Σολανάκη Γεωργίας.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους της. Ως εκ τούτου σας ενημερώνουμε ότι οι σημερινές προπονήσεις θα ακυρωθούν. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση».

Ανακοίνωση εξέδωσε και η διοικούσα επιτροπή του ΕΑΚ Χανίων αναφέροντας:

«Ο πρόεδρος και τα μέλη της Δ.Ε. του ΕΑΚ Χανίων εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήριά τους στην οικογένεια της 22χρονης Χανιώτισσας αθλήτριας του στίβου, φοιτήτριας της Γυμναστικής Ακαδημίας, η οποία έχασε απρόσμενα τη ζωή της το απόγευμα της Τρίτης στο στάδιο της Κομοτηνής εν ώρα προπόνησης.

Παράλληλα, συμπαραστεκόμαστε στην αθλητική οικογένεια του Θησέα, του σωματείου που ανήκε η 22χρονη, στους προπονητές και στους συναθλητές της.

Όλοι είμαστε συντετριμμένοι από τον αδόκητο χαμό της…».