Σπάρταθλον: Οι Ιάπωνες Somiya και Ishikawa στο πλευρό του Ζησιμόπουλου στο βάθρο, νικήτρια η Dzaviza

 Runbeat Team   8:43 01-10-2022  

Σπάρταθλον: Οι Ιάπωνες Somiya και Ishikawa στο πλευρό του Ζησιμόπουλου στο βάθρο, νικήτρια η Dzaviza


Ο Φώτης Ζησιμόπουλος ξεπερνώντας κάθε εμπόδιο που παρουσιάστηκε στο δρόμο του κατάφερε να τερματίσει πρώτος τα ξημερώματα στο Σπάρταθλον. Ούτε η λάθος διαδρομή που ακολούθησε και τον ανάγκασε να κάνει 7 παραπάνω χιλιόμετρα από τους υπόλοιπους, ούτε οι δυσκολίες της διαδρομής έβαλα φρένο στην πορεία του προς τη νίκη (δες λεπτομέρειες ΕΔΩ).

 

Ήταν ένας ξεκάθαρος νικητής. Δεν ήταν ο μόνος νικητής όμως καθώς όλοι όσοι καταφέρνουν να φτάσουν στον τερματισμό στον συγκεκριμένο αγώνα έχουν πετύχει μία τεράστια νίκη.

Είναι άξιο λόγου, λοιπόν, να αναφέρουμε ότι περίπου δεκαοκτώ λεπτά αργότερα από τον Ζησιμόπουλο τερμάτισε ο Ιάπωνας Toru Somiya με 21:18:04, ενώ στην τρίτη θέση ήταν ο επίσης Ιάπωνας Yoshihiko Ishikawa με 23:06:45. Τέταρτος ήταν ο Ούγγρος Tibor Eros με 23:23:40, πέμπτος ο Τσέχος Radek Brunner με 24:30:13 και 6η στη γενική και πρώτη γυναίκα που έφτασε στον τερματισμό η εκπληκτική Λετονή υπερμαραθωνοδρόμος, Diana Dzaviza με 25:03:07. Ακολούθησε ο Τσέχος Jiri Horcicka με 25:10:56 και 8η στη γενική και δεύτερη γυναίκα που έφτασε στον τερματισμό ήταν η Αμερικανίδα Marisa Lizak με 25:34:00.

Μπορείτε να δείτε live τα αποτελέσματα ΕΔΩ

Και σε ζωντανή μετάδοση τον αγώνα