Στα Εμιράτα και φέτος ο Μανώλης Στεφανουδάκης για αγώνες και προετοιμασία

 Runbeat Team   16:46 17-02-2023  

Στα Εμιράτα και φέτος ο Μανώλης Στεφανουδάκης για αγώνες και προετοιμασία


Από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα θα ξεκινήσει και το 2023 η αγωνιστική χρονιά για τον Μανώλη Στεφανουδάκη.

Ο Μεσσαρίτης Παραολυμπιονίκης έχει καθιερώσει τα τελευταία 13 χρόνια να κάνει το ντεμπούτο του στην Αραβική Χερσόνησο και το ίδιο θα κάνει και φέτος. Αναχωρεί για τα Εμιράτα αύριο Σάββατο 18 Φεβρουαρίου συνοδευόμενος από τον προπονητή του, Ιπποκράτη Σκαντζάκη. Ο Στεφανουδάκης θα λάβει μέρος σε δύο μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις, στο 14th Fazza International Para Athletics Championships – Dubai 2023 World Para Athletics Grand Prix και στο Sharjah International Open Para Athletics Meeting 2023.

 

Λίγο πριν αναχωρήσει για τα Εμιράτα, ο «χρυσός» Παραολυμπιονίκης του Ρίο τόνισε:

«Ο στόχος της φετινής χρονιάς είναι το Παγκόσμιο Πρωταθλήμα στο Παρίσι τον ερχόμενο Ιούλιο. Έτσι ξεκινάμε την αγωνιστική μας προετοιμασία, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με δύο διοργανώσεις πολύ υψηλού επιπέδου κι ευελπιστούμε η προετοιμασία μας να έχει για ακόμα μια φορά θετικά αποτελέσματα. Κάθε χρόνο στο Fazza International Para Athletics Championships συμμετέχουν οι κορυφαίοι αθλητές του κόσμου και για ακόμη μια φορά θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να εκπροσωπήσω επάξια την χώρα μας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή μου, Ιπποκράτη Σκαντζάκη, ο οποίος βρίσκεται δίπλα μου σε καθημερινή βάση αλλά και σε κάθε αγωνιστική μου προετοιμασία ώστε να μπορέσουμε να διατηρήσουμε υψηλά το αγωνιστικό επίπεδο και να φέρνουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Επίσης ένα τεράστιο ευχαριστώ στους ανθρώπους που μου δίνουν δύναμη να κάνω την προετοιμασία μου. Χάρη σε αυτούς τους σημαντικούς ανθρώπους κάθε χρόνο η συλλογή των μεταλλίων μας μεγαλώνει. Και λέω «μας» γιατί είμαστε ομάδα.

Ευχαριστώ από καρδιάς τον μέγα χορηγό ΜΙΝΕΤΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ, τα μέλη των εταιρειών: MINOAN LINES, ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ, ΖΑΡΟΣ Α.Ε., MK HOTEL COLLECTION, JUNIOR ACADEMY-ΧΕΡΡΟΝΑΣΙΟΣ ΣΧΟΛΗ, SIKA HELLAS ABEE, ΖΟΕΤΙΣ ΕΛΛΑΣ Α.Ε., ΔΕΡΒΟΣ –ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. και PROACTIVE Α.Ε. που βρίσκονται στο πλευρό μου και με στηρίζουν στο δύσκολο και μεγάλο ταξίδι του πρωταθλητισμού. Φεύγοντας, λοιπόν, δίνω υπόσχεση ότι θα προσπαθήσω για άλλη μια φορά να φέρω το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα».