Στα σκαριά η δημιουργία ενός σύγχρονου κέντρου ρίψεων στα Χανιά

 Runbeat Team   14:17 01-12-2022  

Στα σκαριά η δημιουργία ενός σύγχρονου κέντρου ρίψεων στα Χανιά


Σάρκα και οστά φαίνεται ότι παίρνει το όνειρο δημιουργίας ενός σύγχρονου προπονητικού κέντρου ρίψεων στα Χανιά καθώς έχει ήδη βρεθεί ο τόπος που θα το φιλοξενήσει και προανήγγειλε τη δημιουργία του ο Δήμαρχος Χανίων κ. Παναγιώτης Σημανδηράκης.

Ο κ Σημανδηράκης υποδέχτηκε στο γραφείο του χθες τον Κωστή Παπαμαρκάκη και τους σφυροβόλους αθλητές του Χρήστο Φραντζεσκάκη, Ιβάν Μεγκλεμπέη, Σοφοκλή Κουβεδάκη και Αφροδίτη Τζατζιμάκη. Παρόντες στη συνάντηση ήταν και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Στέλιος Μιχαηλάκης και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Μιχάλης Καλογριδάκης.

 

Ο Δήμαρχος Χανίων καλωσορίζοντας τους αθλητές και την αθλήτρια και τους συνεχάρη για τις σπουδαίες επιδόσεις και τις επιτυχίες τους. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αποκάλυψε την πρόθεση της Δημοτικής Αρχής να δημιουργήσει ένα σύγχρονο κέντρο σφυροβολίας, το οποίο θα ανταποκρίνεται στο υψηλό επίπεδο επιδόσεων των αθλητών. Το θέμα εξάλλου συζητήθηκε στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο και εγκρίθηκε.

Στις δηλώσεις του ο Δήμαρχος Χανίων, επισήμανε σχετικά: «Θεωρούμε ότι ο χώρος που φιλοξενεί τις προπονήσεις των αθλητών μας δεν τιμάει κανέναν μας. Είναι προτεραιότητα μας, να μπορέσουμε να προσφέρουμε σε εσάς και στους μελλοντικούς αθλητές της σφυροβολίας έναν σύγχρονο, αξιοπρεπή και όμορφο χώρο, που θα πραγματοποιούνται οι προπονήσεις και η προετοιμασία σας για τις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις».

Μάλιστα οι αθλητές έχουν ήδη επισκεφθεί την περιοχή που θα φιλοξενήσει το κέντρο σφυροβολίας, ενώ στον ίδιο χώρο προβλέπεται και η δημιουργία χώρου βολής, κλειστού γυμναστηρίου αλλά και αποδυτηρίων.