Στη Γαλλία για να αγωνιστούν τη Δευτέρα (14/02) Α. Πανταζής και Δ. Τσιάμης

 Runbeat Team   16:46 13-02-2022  

Στη Γαλλία για να αγωνιστούν τη Δευτέρα (14/02) Α. Πανταζής και Δ. Τσιάμης


Στη Γαλλία ταξίδεψαν οι Ανδρέας Πανταζής και Δημήτρης Τσιάμης για να αγωνιστούν στους επόμενους αγώνες τους.

Ο Πανταζής ξεκίνησε πολύ καλά τη χρονιά με άλμα στα 16,79 μ. και νίκη στο Indoor Tour της Καρλσρούης και πλέον θέτει υψηλότερους στόχους ενόψει της συνέχεια. Ο άλτης του Δημήτρη Βασιλικού αύριο θα πάρει αύριο μέρος στο meeting του Βαλ ντε Ρέιγ κι έπειτα στο indoor Tour του Λιεβέν (17/2).

Από την άλλη, ο Τσιάμης θα κάνει τον δεύτερο αγώνα του στη σεζόν με στόχο να κυνηγήσει επιδόσεις ανάλογες των δυνατοτήτων του. Ο Τσιάμης άνοιξε τη σεζόν με 16,09 μ. στο Μιραμάς.

 

Ο Ανδρέας Πανταζής, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ τόνισε πως: «Έχω μπροστά μου δύο σημαντικούς αγώνες στους οποίους θα επιδιώξω να βρεθώ και πάλι σε επιδόσεις ανάλογες της Καρλσρούης. Σίγουρα με ενδιαφέρει περισσότερο η παρουσία μου στο indor tour, ωστόσο κοιτάζω τον κάθε αγώνα με την ίδια σοβαρότητα και με στόχο να γίνομαι καλύτερος».

«Το ζητούμενο για εμένα είναι να σταθεροποιηθώ σε άλματα στα 16,80 μ. γιατί μέσα από αυτά θα βγει και η μεγαλύτερη επίδοση. Δε με αγχώνει το γεγονός ότι πλέον έχουν δημιουργηθεί μεγαλύτερες προσδοκίες. Θέλω να πάω καλά κι αν είναι δυνατόν να καταφέρω να πάρω μέρος και στο Παγκόσμιο κλειστού, στόχος μου ναι μεν είναι δύσκολος, ωστόσο δε θα έλεγα πως είναι ακατόρθωτος. Στο μυαλό μου φυσικά υπάρχουν και οι διοργανώσεις του καλοκαιριού».