Στη μνήμη του Γιώργου Φουντουλάκη αφιερωμένη η σημερινή ημερίδα στο Παγκρήτιο

 Runbeat Team   9:22 27-03-2021  

Στη μνήμη του Γιώργου Φουντουλάκη αφιερωμένη η σημερινή ημερίδα στο Παγκρήτιο


Στο Παγκρήτιο Στάδιο φιλοξενείται σήμερα (27/3) η ημερίδα στίβου ΑμεΑ μέσα από την οποία αναμένεται να ανοίξουν θέσεις για την Ελλάδα στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Η ΕΑΟΜ ΑμεΑ αποφάσισε να αφιερώσει την ημερίδα στη μνήμη του πρώην προέδρου της Γιώργου Φουντουλάκη που έφυγε πριν μερικές ημέρες από τη ζωή «χτυπημένος» από τον Κορονοϊό. «To Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, στη σημερινή (σ.σ. χθεσινή) έκτακτη σύσκεψή της, αποφάσισε ο αγώνας να πραγματοποιηθεί στη μνήμη του ανθρώπου που με το μοναδικό σθένος του, τον αλύγιστο χαρακτήρα του και την επιμονή σε ιδέες και οράματα, μαζί με τους συνεργάτες του, έβαλε τον αθλητισμό των ατόμων με αναπηρίες σε σταθερές ράγες ανάπτυξης και καταξίωσης», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Να υπενθυμίσουμε ότι στη σημερινή ημερίδα θα λάβουν μέρος ορισμένοι από τους κορυφαίους αθλητές και αθλήτριες ΑμεΑ της Ελλάδας καθώς διεκδικούν την πρόκρισή τους στην Παραολυμπιάδα. Η παρουσία του κοινού απαγορεύεται λόγω των περιορισμών που υπάρχουν εξαιτίας της πανδημίας του covid-19, ενώ οι συμμετέχοντες υποβάλλονται αυτή την ώρα σε τεστ προκειμένου να πάρουν το ΟΚ για να αγωνιστούν.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, η ημερίδα θα εκκινήσει στις 13:00 με τον ακοντισμό και θα ολοκληρωθεί περίπου στις 18:30 με τελευταία αγωνίσματα την σφαίρα και την κορίνα.