Στην Ιταλία για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς ο Μανώλης Στεφανουδάκης

 Runbeat Team   9:23 03-05-2022  

Στην Ιταλία για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς ο Μανώλης Στεφανουδάκης


Συνήθως ο Μανώλης Στεφανουδάκης ξεκινά την προετοιμασία του και τους αγώνες του από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ωστόσο, φέτος επέλεξε έναν διαφορετικό τόπο προετοιμασίας. Έτσι, το πρώτο φετινό ταξίδι του στο εξωτερικό ξεκίνησε χθες 2/5 καθώς ο Μεσσαρίτης Παραολυμπιονίκης του ακοντισμού ταξίδεψε στην Ιταλία προκειμένου να αγωνιστεί στο Jesolo 2022 World Para Athletics Grand Prix. Ο Κρητικός Αθλητής θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην πόλη του Jesolo τόσο στον ακοντισμό όσο και στην σφαιροβολία στο Italian Open Championships. Μαζί του ταξίδεψε και ο ομοσπονδιακός προπονητής του, Ιπποκράτης Σκαντζάκης.

 

Πριν αναχωρήσει για την Ιταλία, ο Μανώλης Στεφανουδάκης μίλησε για τη φετινή χρονιά και ευχαρίστησε όσους τον στηρίζουν. Όπως επισήμανε: «Φέτος η αθλητική προετοιμασία ξεκινά στο Jesolo της Ιταλίας. Σκοπός μας είναι να διατηρήσουμε το αγωνιστικό επίπεδο και να διορθώσουμε ή να αλλάξουμε ό,τι είναι απαραίτητο καθώς η φετινή χρονιά λόγω της πανδημίας δεν έχει μεγάλες διοργανώσεις σε παγκόσμιο επίπεδο.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή μου, Ιπποκράτη Σκαντζάκη, που παλεύουμε σε καθημερινή βάση για να προετοιμαστούμε και να μπορέσουμε να διατηρήσουμε υψηλά το αγωνιστικό επίπεδο και να φέρνουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους χορηγούς μου που μου δίνουν την δυνατότητα να κάνω προετοιμασία παρέχοντας μου οικονομική ενίσχυση σε ότι αφορά τον αθλητικό μου εξοπλισμό, τον ρουχισμό αλλά κυρίως τα ταξίδια του εξωτερικού μιας και είναι ο μοναδικός τρόπος για να ανέβω στην παγκόσμια κατάταξη του αθλήματος μου».

Τον Μανώλη Στεφανουδάκη στηρίζουν οι εξής εταιρίες: SIKA HELLAS ABEE, MINOAN LINES, ΖΟΕΤΙΣ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.,  ΔΕΡΒΟΣ – ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε., ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ, ΚΑΡΑΤΖΗΣ Α.Ε, ΖΑΡΟΣ Α.Ε., PROACTIVE Α.Ε. και JUNIOR ACADEMY-ΧΕΡΡΟΝΑΣΙΟΣ ΣΧΟΛΗ «Ανδρέας Γιαννόπουλος».