Στην τελική ευθεία η ίδρυση του Συλλόγου Αθλητών Στίβου

 Runbeat Team   12:28 25-10-2021  

Στην τελική ευθεία η ίδρυση του Συλλόγου Αθλητών Στίβου


Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι διαδικασίες για την ίδρυση του Συλλόγου Αθλητών Στίβου. Εδώ και αρκετούς μήνες γίνονται προσπάθειες ώστε να ξεπεραστούν τα νομικά προβλήματα που είχαν προκύψει προκειμένου οι αθλητές και οι αθλήτριες του κλασικού αθλητισμού να αποκτήσουν το δικό τους σύλλογο.  

Πριν λίγες ημέρες υπήρξε παρουσίαση του καταστατικού στους αθλητές από την Μαρία Μπελιμπασάκη, η οποία προσωρινά είναι εκπρόσωπος τους στο ΣΕΓΑΣ. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης υπήρξαν και κάποιες νέες προτάσεις, οι οποίες θα προστεθούν και στη συνέχεια θα υπογραφεί το καταστατικό για να προχωρήσουν οι διαδικασίες της ίδρυσης του Συλλόγου.

Ο Σύλλογος θα έχει πενταμελές διοικητικό συμβούλιο, ενώ ο πρόεδρος θα εκπροσωπεί τους αθλητές στο διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ έχοντας δικαίωμα ψήφου.

Η συνάντηση έγινε τόσο δια ζώσης όσο και διαδικτυακά και συμμετείχαν πολλοί αθλητές και αθλήτριες ανάμεσα στους οποίους ήταν η Κατερίνα Στεφανίδη, η Ελισάβετ Πεσιρίδου, η Νικόλ Κυριακοπούλου, ο Κώστας Φιλιππίδης κ.α.