Στις 13 Φεβρουαρίου ο 20ος Δρόμος Αργολικού Κόλπου - Διαβάστε την προκήρυξη

 Runbeat Team   16:09 01-02-2022  

Στις 13 Φεβρουαρίου ο 20ος Δρόμος Αργολικού Κόλπου - Διαβάστε την προκήρυξη


Ο 20ος Δρόμος Αργολικού Κόλπου θα διεξαχθεί φέτος την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου, περιλαμβάνοντας έναν αγώνα απόστασης 15.3 χιλιομέτρων με τερματισμό στο Ναύπλιο. Οι εγγραφές έχουν ανοίξει, ενώ οι διοργανωτές έχουν δημοσιεύσει την προκήρυξη στην οποία περιλαμβάνονται όλες οι απαραίτητες λεπτομέρειες για τη διοργάνωση.

 

Διαβάστε αναλυτικά την προκήρυξη:

Ο Σύλλογος Βετεράνων Αθλητών Στίβου Ναυπλίου σε συνεργασία με το ΣΔΥ Αργολίδας και την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ) προκηρύσσει την εκδήλωση αναψυχής τρεξίματος/δυναμικού βάδην με την επωνυμία ‘20ος Δρόμος Αργολικού Κόλπου’.

1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2022

2. ΤΟΠΟΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: ΛΕΡΝΑ (ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΑΡΔΑΜΗ)

3. ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: 10:00 πμ

4. ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ: 15.3km. (ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΑΔΡΑΜΗ- ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΟΔΟΣ ΝΕΑΣ ΚΙΟΥ – ΝΑΥΠΛΙΟΥ- ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ) Χάρτης διαδρομής ΕΔΩ

5. ΤΟΠΟΣ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ: ΝΑΥΠΛΙΟ (ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ)

6. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Για δηλώσεις συμμετοχής των δρομέων/αθλουμένων πατήστε ΕΔΩ. Μόνο σε περίπτωση που ο αθλητής δεν μπορεί να κάνει online εγγραφή να στέλνει την εγγραφή του με fax στο 27520 28796 η στο email [email protected] όπου θα αναγράφεται με κεφαλαία γράμματα το ΕΠΩΝΥΜΟ, ΟΝΟΜΑ, ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ και ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ. Στον αγώνα θα εφαρμοστούν τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα της ΓΓΑ, με τμηματικές εκκινήσεις. Κατά την παραλαβή του αγωνιστικού υλικού θα ζητηθεί πιστοποιητικό εμβολιασμού για τον covid-19, ή ισχύον πιστοποιητικό νόσησης ή αρνητικό rapid, PCR test 48 ωρών.

 

Οι ομαδικές δηλώσεις συμμετοχής (>10 δρομείς) να αποσταλούν σε αρχείο xlsx στο email: [email protected] όπου σε διαφορετική στήλη με κεφαλαία γράμματα θα αναγράφεται το ΕΠΩΝΥΜΟ, ΟΝΟΜΑ, ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ και ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ. Για αυτές μόνο τις εγγραφές θα δοθούν στους δρομείς οι αριθμοί συμμετοχής από τον επικεφαλής της αποστολής πριν τον αγώνα.

Κόστος συμμετοχής: 5 €. Για τους ΑΜΕΑ καθώς και για τους ανέργους (με την επίδειξη κάρτας ανεργίας) δεν θα ζητηθεί κόστος συμμετοχής.

H απόδειξη κατάθεσης θα ζητηθεί στην παραλαβή του αγωνιστικού υλικού ή να αποσταλεί στο fax 27520 28796 η στο email [email protected].

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 540-002101-074786 ALPHA BANK

IBAN GR84 0140 5400 5400 0210 1074 786

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Στην Τραπεζική κατάθεση να αναγράφεται οπωσδήποτε το ονοματεπώνυμο του καταθέτη.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα :

6955382491 και 2752024450 (κ. ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ)

Η χρονομέτρηση του αγώνα θα είναι ηλεκτρονική (Chip timing)

7. ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν αθλητές και αθλήτριες από 15 ετών και άνω και θα τρέξουν αποκλειστικά με δική τους ευθύνη για κάθε τυχόν τραυματισμό που ενδεχομένως θα συμβεί. (θα ζητηθεί συγκατάθεση από κηδεμόνα για τους ανήλικους δρομείς). Οι αθλητές προτείνεται να έχουν εξεταστεί και να έχουν πρόσφατη βεβαίωση εξειδικευμένου ιατρού, που να βεβαιώνει ότι είναι ικανοί να συμμετέχουν σε προσπάθεια τέτοιας διάρκειας και έντασης.

8. ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ

 

Η μετακίνηση θα γίνει με λεωφορεία που θα αναχωρούν από τις 8:00 – 8:30 από το Δημοτικό Στάδιο Ναυπλίου και με την φροντίδα των διοργανωτών οι συμμετέχοντες θα μεταφερθούν στον χώρο εκκίνησης.

9. ΔΙΑΦΟΡΑ

Για την υγειονομική κάλυψη του αγώνα θα χρησιμοποιηθούν ασθενοφόρα από το κέντρο υγείας Ναυπλίου.

Για την ασφάλεια της διαδρομής θα φροντίσει το τμήμα τροχαίας Ναυπλίου.

Σημεία ανεφοδιασμού θα υπάρχουν στα 5ο και 10ο χιλιόμετρο. Ενδιάμεση ηλεκτρονική χρονομέτρηση θα γίνει στο 10 km. Έπαθλα θα δοθούν στους 3 πρώτους ΑΝΔΡΕΣ και στις 3 πρώτες ΓΥΝΑΙΚΕΣ της ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.

Σε όλους όσους τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο ενώ το ηλεκτρονικό Δίπλωμα συμμετοχής θα μπορούν την επομένη του αγώνα να το κατεβάσουν από την Ιστοσελίδα του αγώνα: https://sites.google.com/view/agonasargolikoukolpou/