Στις 30/10 το 13ο Πανελλήνιο Gala Ρίψεων–Δρόμων–Αλμάτων Διαχρονικών Αθλητών Στίβου

 Runbeat Team   16:05 22-10-2021  

Στις 30/10 το 13ο Πανελλήνιο Gala Ρίψεων–Δρόμων–Αλμάτων Διαχρονικών Αθλητών Στίβου


Στο Παγκρήτιο Στάδιο θα διεξαχθεί φέτος ο 13ο Πανελλήνιο Gala Ρίψεων – Δρόμων – Αλμάτων Διαχρονικών Αθλητών Στίβου. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 30 Οκτωβρίου από τις 12:30 το μεσημέρι μέχρι τις 17:30 το απόγευμα με τη συμμετοχή ορισμένων από τους καλύτερους διαχρονικούς αθλητές στίβου της Ελλάδας.

Την ευθύνη των αγώνων έχει η ΠΕΔΑΣ Μίνως με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρεια Κρήτης, του ΔΟΠΑΦΜΑΗ, της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης και της ΓΕΗ, ενώ αναμένεται να λάβουν μέρος αθλητές από 35 έως 95 χρόνων.

 

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, «διακεκριμένοι αθλητές βαλκανικού και παγκόσμιου επιπέδου θα αγωνισθούν όπως η βαλκανιονίκης στην σφαίρα και το ακόντιο, Ροϊλίδου Μάγδα, η οποία παράλληλα είναι και παγκόσμια πρωταθλήτρια στην Άρση Βαρών με αρασέ 105 κιλά. Επίσης παρόντες θα είναι οι φημισμένοι βαδιστές, Λύτρας Μαρίνος και Ρενάτα Σαρρή και οι βαλκανιονίκες Γιανναδάκης, Αποστολίδης, Χρυσοχόος, καθώς και ο 88αχρονος Δούσης Παναγιώτης από την Καλαμάτα. Μη ξεχάσουμε και τους δικούς μας αθλητές Ροκάκη, Αναστασάκη, Τρούλη, Ανυφαντάκη, Κυρδήμο κ.α. Οι βετεράνοι αθλητές έχοντας κύριο μέλημα τη δια βίου άσκηση και την προαγωγή του αγωνιστικού αθλητισμού παραδίδουν τη σκυτάλη στους νεότερους αθλητές, οι οποίοι θα αγωνιστούν στη Σφαίρα ΠΠ-ΠΚ, 80μ. και 150μ.»

Αξίζει να σημειωθεί ότι θα διεξαχθεί και το παραδοσιακό αγώνισμα «Κρητικό Βόλι».