Στο Βελιγράδι για προετοιμασία το γκρουπ του Κώστα Βογιατζάκη

 Runbeat Team   12:04 06-12-2021  

Στο Βελιγράδι για προετοιμασία το γκρουπ του Κώστα Βογιατζάκη


Στο Βελιγράδι συνεχίζει την προετοιμασία του το γκρουπ του Κώστα Βογιατζάκη ενόψει των υποχρεώσεων σε κλειστό και ανοικτό στίβο το 2022.

Οι αθλητές και αθλήτριες θα παραμείνουν στην πρωτεύουσα της Σερβίας για τις επόμενες δέκα ημέρες, διάστημα στο οποίο θα επιδιώξουν να βρεθούν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων του 2022.

 

Αναφερόμενος στην επιλογή της συγκεκριμένης πόλης ο Κώστας Βογιατζάκης τόνισε στο επίσημο σάιτ του ΣΕΓΑΣ: «Στο Βελιγράδι έχουμε πάντα τις κατάλληλες συνθήκες προπονήσεις, οι οποίες μας βοηθάνε να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε. Στους αγώνες του κλειστού θα συμμετάσχουν στο σύνολο τους τα παιδιά, ωστόσο η Ραφαέλα Σπανουδάκη είναι εκείνη όπου έχει στόχους που φτάνουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού». Όπως πρόσθεσε: «Η αθλήτρια έχει ήδη το όριο από την περσινή σεζόν κι αυτό μας επιτρέπει να επικεντρωθούμε στην προπόνηση μας. Με βάση τον προγραμματισμό θα ξεκινήσει τους αγώνες στο μίτινγκ του Βερολίνου στις 4 Φεβρουαρίου, ενώ στόχος είναι να κάνει δύο με τρεις αγώνες στο εξωτερικό πριν το Παγκόσμιο του Βελιγραδίου».

Το όριο για το Παγκόσμιο στα 60 μ. είναι 7.30 και η Σπανουδάκη έχει από την περσινή σεζόν 7.23, επίδοση που αποτελεί ατομικό της ρεκόρ στο αγώνισμα. Στο Βελιγράδι βρίσκονται ακόμη ο Παναγιώτης Τριβυζάς, ο οποίος θα επιδιώξει να βρει κούρσες και να κυνηγήσει επιδόσεις κάτω από τα 6.68, που είναι το ρεκόρ του, αλλά και οι Αλάνα Μπερν, Εβελίνα Ανθή, Στέλλα Μιχαηλίδου και Βασίλης Μυριανθόπουλος.