Στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα με στόχο τη διάκριση ο Μανώλης Στεφανουδάκης

 Runbeat Team   9:42 28-05-2021  

Στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα με στόχο τη διάκριση ο Μανώλης Στεφανουδάκης


Μία ακόμη μεγάλη πρόκληση έχει μπροστά του ο Μανώλης Στεφανουδάκης, ο οποίος αναχωρεί μεθαύριο Κυριακή (30/5) για την Πολωνία, όπου θα λάβει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου ΑμεΑ.

Ο «χρυσός» παραολυμπιονίκης του Ρίο βλέπει το Ευρωπαϊκό σα μία καλή ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις του ενόψει του Τόκιο καθώς στους αγώνες θα λάβουν μέρος 600 σπουδαίοι αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ευρώπη.

Το Ευρωπαϊκό θα ξεκινήσει την 1η του Ιούνη και θα ολοκληρωθεί στις 5 του μήνα στην στο στάδιο Zdzisław Krzyszkowiak στην πόλη Bydgoszcz της Πολωνίας.

Στόχος για τον Μανώλη Στεφανουδάκη είναι μία ακόμη διάκριση, ενώ όπως ο ίδιος δηλώνει: «Αισθάνομαι χαρούμενος κι ευλογημένος που θα συμμετάσχω για 5η φορά στη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Στίβου, το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2021. Σε αυτή την διοργάνωση θα βρίσκονται οι κορυφαίοι Ευρωπαίοι Αθλητές και το επίπεδο του ανταγωνισμού θα είναι αρκετά υψηλό καθώς υπάρχουν και αρκετοί νέοι αθλητές στο αγώνισμα μας. Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις στην επίτευξη ενός πολύ καλού αποτελέσματος. Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους που με εμπιστεύονται και με υποστηρίζουν, υπόσχομαι να ανταποδώσω με μια πολύ καλή ‘’βολή’’ την εμπιστοσύνη και την στήριξη τους». Τον Στεφανουδάκη συνοδεύει στην Πολωνία ο προπονητής του Ιπποκράτης Σκαντζάκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την προσπάθεια του Μεσαρίτη Παραολυμπιονίκη στηρίζουν οι μεγάλοι χορηγοί του ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφάλειαι, Sika Hellas ΑΒΕΕ και τα μέλη των εταιρειών Καράτζης Α.Ε., Πλαστικά Κρήτης, Minoan Lines, Ζαρός Α.Ε. και Proactive Α.Ε.