Στο meeting του Μπίντγκοζ την Παρασκευή Καραλής και Φραντζεσκάκης

 Runbeat Team   15:36 02-06-2022  

Στο meeting του Μπίντγκοζ την Παρασκευή Καραλής και Φραντζεσκάκης


Ο Εμμανουήλ Καραλής και ο Χρήστος Φραντζεσκάκης αγωνίζονται στο μίτινγκ του Μπίντγκοζ την Παρασκευή (3/6). Οι δύο αθλητές έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό μίτινγκ με καλές, παραδοσιακά, συμμετοχές.

Ο Καραλής μέσα από τις διοργανώσεις που ακολουθούν θα επιδιώξει να βρει τον αγωνιστικό του ρυθμό, ενόψει των κορυφαίων διοργανώσεων του Ιουλίου. Ο άλτης του Παναγιώτη Συμεωνίδη θα αντιμετωπίσει δυνατά ονόματα του αγωνίσματος όπως ο Αμερικάνος Κρίστεν Νίλσεν με φετινό 6,00 μ., αλλά και ο επίσης Αμερικανός Τζέικομπ Γούτεν, με 5,80 μέτρα.

 

Ο Χρήστος Φραντζεσκάκης μετά την τρίτη θέση στη διοργάνωση του Ναϊρόμπι θέλει μια εξίσου καλή εμφάνιση και στο Μπίντγκοζ, εκεί βέβαια όπου θα κληθεί να αντιμετωπίσει τους τέσσερις πρώτους των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο. Πρόκειται για τους Πολωνούς Βόιτσιεκ Νοβίτσκι (Πολωνία) και Πάβελ Φάιντεκ (Πολωνία), τους δύο που ξεχωρίζουν τα τελευταία χρόνια, αλλά και τους Έιβιντ Χένρικσεν (Νορβηγία) και Μιχάιλο Κοχάν (Ουκρανία), που ήταν δεύτερος και τέταρτος αντίστοιχα, στους Ολυμπιακούς.

Ο αθλητής του Κωστή Παπαμαρκάκη έχει πετύχει φέτος 77,89 μ. και δείχνει πιο έτοιμος από ποτέ να σπάσει το φράγμα των 78,00μ., καθώς οι αγώνες του χαρακτηρίζονται από συνέπεια και σταθερότητα σε μεγάλες βολές.